Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering pågår

02 JUN 2015 20:29
Efter år av inaktivitet på hemsidan gör vi nu nya försök för att komma igång med kommunikationen på allvar. Detta har vi hittills gjort;
  • Uppdaterad: 16 JUL 2018 07:55

Följande delar av hemsidan har blivit uppdaterade;

  • Designen har förfinats och numera är hemsidan responsiv (vilket innebär att hemsidan fungerar bra i smartphones, ipad osv).

  • Hemsidan har fått en kolumn till twitterflödet som ofta innefattar liveuppdatering från herrlagets matcher. Oerhört bra om du vill bli uppdaterad om hur det går i matchen, även om du inte kan närvara personligen.

  • En ny länkfunktion har skapats för att göra nyheter från Hälsinglands FF, svenskfotboll.se mfl mer lättillgänglig än tidigare.

  • Eftersom herrlaget har en egen lagsida, finns nu en lagbild till höger. Klickar ni på den eller bildtexten kommer man direkt till deras sida. Snabbt och enkelt.

Just nu jobbar vi på att uppdatera informationen i allmänhet och skapa egna lagsidor för våra ungdomslag. Har du tips och idéer hur hemsidan kan bli bättre? Vi tar gärna emot förslag. Kommentera inlägget eller skicka ett mail till mig, kontaktuppgifter finns i nederkanten av detta inlägg.

Med vänlig hälsning, nuvarande hemsideansvarig, Sofia Pettersson

Skribent: Sofia Pettersson
E-post: This is a mailto link

Enangersik_herrar
Enångers IK Herrar

Enångers IKs Officiella Facebooksida

Tvitter ‎@enangersik

Enångers IKs webshop med

föreningskkläder.

Enångers IKs webshop med  föreningskkläder.

 

Postadress:
Enångers IK - Fotboll
Stationsvägen 9 - Brovallen
82596 Enånger

Kontakt:
Tel: 0650550166
E-post: This is a mailto link

Se all info