Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Kom, se och testa på vad de olika skidsporterna har för upplägg samt träffa nya och gamla kompisar som håller på med en annan typ av skidåkning. gemensam träning mellan alpina- och längd-ungdomar i skidmedelpad.
 

Ungdomsstipendiater 2022

(2022-10-12 22:34)
Amanda, Astrid, Ludvig och Isak är Medelpads skidförbunds senaste ungdomsstipendiater. De är alla välförtjänta förebilder. Klicka på "läs mer" och ta del av varför.
 

Kallastafetten

(2022-09-30 11:47)
Att vår mest meriterade kvinnliga längdskidåkare genom tiderna har lagt skidorna på hyllan har inte undgått någon! Som en gåva från Sundsvalls kommun har det instiftats en hyllningstävling till Charlottes ära.
 
Medelpads Skidförbund kallar föreningarna i distriktet till årsmöte den 10 oktober. Mötet kommer att genomföras i Bergeforsens SKs lokaler.
 
Efter att ha haft tankarna och ideerna under några år så kunde vi torsdagen den 19 maj ÄNTLIGEN genomföra en gemensam träning mellan alpina- och längd-ungdomar i skidmedelpad.
 
Nu när säsongen 2022 är till ända vill jag som distriktsledare uppmärksamma de otroligt fina framgångar som våra unga alpina utövare harlyckats med under säsongen och då framförallt under USM finalen som gick i Duved och Åre under V11 2022.
 
Medelpads Skidförbund bjuder in ungdomar födda 2007-2010 till grenöverskridande träningskväll. Kom, se och testa på vad de olika skidsporterna har för upplägg samt träffa nya och gamla kompisar som håller på med en annan typ av skidåkning.
 
Medelpads Skidförbund bjuder in aktiva åkare till en spännande och inspirerande kväll på temat Funktionell träning
 
Finalen för Medelpads LVC U12 arrangerades i år i Hälsingland och som värd stod Järvsö.
 
Inför årets LVC-final i Boden var det än viktigare än tidigare år att jobba ihop klubbarna till att bli Team Medelpad, detta på grund av de två senaste årens säsonger med corona restriktioner har gjort att samverkan mellan klubbarna varit liten.
 
Lyckat distriktsmästerskap i Super G genomfördes i Getberget 23 januari
 
26 ungdomar samlades på Domsjö IP kl. 16:00 torsdagen den 10 mars. Medelpadsdressarna delades ut och ungdomarna fick själva hitta sovplatser i de olika rummen på idrottsanläggningen.
 
30 stycken Medelpaddor samlades i Vålådalen kl 19:00 fredagen den 4 mars för att ladda upp inför helgens skidtävlingar.
 
Två fina distriktsmästerskap avgjorda.
 
Juniorernas tävlingshelg i Ulricehamn avslutades med distriktsstafetter
 

Postadress:
Erikslunds SK - Skidor
Gubbyn 629
84196 Erikslund

Besöksadress:
Erikshof
84197 Erikslund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: erikslundsskidklubb@...

Se all info