Hoppa till sidans innehåll

RM omgång 3 för EB P02

2018-01-24 19:09
Nu i helgen får P02 åka på ännu en resa för att kämpa om att ta sig vidare till nästa RM omgång. Det kommer bli tufft och det kommer krävas 100% av killarna.
  • Uppdaterad: 2018-01-24 19:12

26-27 januari drar RM omgång 3 igång, denna gång i Kungsbacka där Onsala Pirates står för värdskapet. EB kommer förutom Onsala också möta AIK och Saltsjöbaden Seahawks. Det kommer bli tufft för EB, men tuffast kommer det bli mot AIK och Onsala förutspår coach Slobo.

AIK är fjolårets finalist och har flera landslagsspelare med i laget. I Stockholmsserien där EB också spelar har AIK 9-1 i matcher, men förra året lyckades EB dock besegra AIK i Stockholmsserien och det ska inte vara omöjligt att vinna igen. Onsala Pirates kommer möta ett revanschsuget Eskilstunagäng då det blev en förlust för EB i finalen i Lundaspelen med tre poäng just mot Onsala.

Killarna har tränat mycket och hårt inför detta men har haft otur med sjukdomar samt att några spelare varit iväg och provspelat för RIG och NIU. Detta har gjort att det har varit färre på träningarna vilket inte är önskvärt, men coach Slobo räknar med att RM-truppen är med på träningarna nu i veckan.

EB kommer att göra sitt yttersta för att ta sig vidare till omgång 4 och final 8, EB P02 har siktet inställt på ett RM-guld!

Skribent: Linn Sahlberg
Epost: This is a mailto link Du gillar väl Eskilstuna Basket på Facebook?

 

Våra sponsorer


volvo

  

 SBBF:s hemsida. Öppnas i nytt fönster.

Hjälp oss utveckla hemsidan!
Maila dina förslag till
This is a mailto link

 

Postadress:
Eskilstuna BBK - Basket
Bollhuset, Prästängsgatan 8
63346 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016-124100
Fax: 016-124288
E-post: This is a mailto link