Hoppa till sidans innehåll

Stöd EB på andra sätt


Du kan stödja verksamheten i Eskilstuna Basket på många sätt. Vi är i ständigt behov av ideella krafter i stort som smått. Känner du att du vill och kan bidra på något sätt är du välkommen att höra av dig till oss.

Besök oss i Bollhuset eller ring 016-12 41 00 så pratar vi ihop oss.

Ekonomiska bidrag är också välkomna. Här är några exempel på hur du kan bidra.

Bli stödjande medlem

Du behöver inte vara aktiv spelare eller ledare för att vara medlem. Gillar du basket, att se på basket eller gillar vårt arbete med ungdomar och integration kan du stödja oss genom att bli just en stödjande medlem. För endast 300 kr per år blir du en del av vår fina förening och gemenskap. Medlemmar går dessutom in gratis på våra dam- och herrlagsmatcher.

Läs mer om att bli medlem  

Prenumerera på lotter

Hemmavinsten i Eskilstuna kommun är ett lotteri för medlemmar i Eskilstuna Idrottsföreningars samorganisation. Du köper din lott eller lotter automatiskt varje månad och betalar via Autogiro. Enkelt och smidigt. Förutom din vinstchans så stödjer du också vår verksamhet. 

hemmavinsten

Läs mer om Hemmavinsten

Spela bingo i Bingohallen

Eskilstuna Föreningsbingo AB bildades 1977 av de 13 ideella föreningar som deltog i bingospel i bingohallen på Nybrogatan 2 i Eskilstuna. I dag består EF Bingo av 20 alliansföreningar, varav Eskilstuna Basket är en av dem. Spel i Bingohallen bidrar alltså till vår verksamhet.

ef bingo

Läs mer om EF Bingo

Välj Eskilstuna Basket hos Svenska Spel

För att stödja svensk ungdomsidrott har Svenska Spel lagt undan 50 miljoner kronor som årligen ska gå till landets idrottsföreningar och deras ungdomsverksamhet. Du väljer väl din favoritförening Eskilstuna Basket?

sv spel

Läs mer  

Uppdaterad: 07 NOV 2017 14:45 Skribent: Kent Haglund

Följ oss på Facebook

Våra sponsorervolvo

 

Postadress:
Eskilstuna BBK - Basket
Bollhuset, Prästängsgatan 8
63346 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016124100
E-post: This is a mailto link

Eskilstuna Basket Cup

 Svenska Basketbollförbundet

     

Molten