Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar

22 FEB 2022 21:37
Styrelsen i Eskilstuna Badmintonklubb vill informera om det som är på gång.
  • Skapad: 22 FEB 2022 21:37

Matchi
Vi har sedan årsskiftet driftsatt Matchi vilket innebär att det går att spela kl 06-23 varje dag. Bokning via webb eller app.

Det kommer fortfarande att finnas bemanning och möjlighet att boka i shopen när den är öppen. Styrelsen har inga planer på att förändra det men vi ser gärna att banbokningarna sker via Matchi.

 

Ny belysning
Under sommaren kommer vi att byta belysning i hallen till moderna LED-belysningsarmaturer.

Vi får bättre belysning och lägre energi- och underhållskostnader. Vi beräknar också att byta belysningen i omklädningsrum och korridorer löpande under året. Det är en betydande investering och vi kommer för att hålla ner kostnaderna försöka göra en del arbeten själva.

Finns det någon som är intresserad av att hjälpa till så kontakta oss. Vi behöver också ha tillgång till två saxliftar så om någon har tillgång sådana resurser så är det välkommet.

 

Värmeåtervinning
Vi kommer att byta aggregatet för värmeåtervinning som inte har fungerat under en längre period. Det är också en energibesparande åtgärd och innebär även att vi undviker brist på varmvatten i duscharna, som ni säkert har upplevt.

 

Sparbanksstiftelsen och bidrag
Sparbanksstiftelsen har valt att stödja vår verksamhet så att vi kan utveckla den och ger oss möjlighet även finansiera investeringar som ovan. Vi har även fått bidrag från RF-SISU för att täcka en del av investeringarna ovan.

 

Svenska lag, ny hemsida
Klubben har en ny hemsida vilket kommer att underlätta vår hantering för träningsgrupper och aktivitetsregistrering.

Den är också tänkt att vara en informationskanal för alla medlemmar. Man kan som medlem hantera sin information själv via hemsidan och vi skulle önska att ni som medlemmar går i och gör det.

Om informationen är uppdaterad med t ex mailadresser är det enkelt för oss att kommunicera med varandra. Det går också att bli medlem där om man inte är det😊

Ni når hemsidan via eskilstunabmk.se. Nuvarande hemsida kommer att vara kvar och där kommer främst information om hallen att finnas.

 

Det var lite om vad som är på gång och mer kommer att ske den närmaste tiden som vi får anledning att återkomma till.

 

Glöm inte seriesammandraget den 19/3 i Eskilstuna Badmintonhall.

Skribent: Mats Falk
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Eskilstuna BMK - Badminton
Holger Lindmarks plats 2
63361 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016123080
E-post: This is a mailto link

Se all info