Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan och Anmälan Inne-SM 2019


Anmälan sker klubbvis. Klubbens anmälare använder detta formulär, för att anmäla skyttar. Vid behov fylls flera formulär i. OBS! Uppdaterad länk för fomulär.

Vid frågor kring anmälan, vv använd denna e-postadress för kontakt.

Inbjudan Inne-SM 2019

Nu rasar anmälningarna till SM in, och i denna fil kan man gå in och kontrollera att allt blivit rätt. Notera att anmälningarna registreras då anmälan och betalning inkommit. Bara anmälan - ingen registrering.

Vi vill också passa på att informera om att vi nu närmar oss sista anmälningsdag, och att det börjar bli fullt... =Jättekul!

Så snart vi har alla anmälningar inne, kommer vi att arbeta med placering osv. Troligen kommer inte alla skyttar att få skjuta i önskad omgång, men vi ska tillgodose så gott vi kan. Strax efter vi vet, kommer ni också att få veta. Vi kommer att informera här på sidan, när vi är klara med skjutplaceringar, och därmed omgångar också, för slutlig avstämning.

Vv notera:

Betalning Startavgifter SM

På förekommen anledning vill jag påpeka följande när det gäller betalning av startavgifter.
Min kassör ser HELST att ni betalar föreningsvis, men om detta inte fungerar i just er förening så be era skyttar göra följande:
Uppge NAMN - FÖRENING i meddelandefältet  på betalningen (gärna också klass).
Just nu har min kassör fått in minst 5 betalningar där det inte ens vem som har betalat, mina funktionärer behöver lägga sin tid på tävlingen, inte att leka detektiv. SKÄRPNING!!
Uppdaterad: 14 MAJ 2018 16:33 Skribent: Olof Sundgren
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Eskilstuna BS - Bågskytte
MunktellArenan Verkstadsgatan 5
63342 Eskilstuna

Besöksadress:
MunktellArenan Verkstadsgatan 5
63342 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: +46707399788
E-post: This is a mailto link

Se all info