Hoppa till sidans innehåll

Havspaddling - avancerad workshop


För dig som gått grund och fortsättningskurs i havspaddling antingen via EKS eller hos annan organisatör. Alternativt är du van havspaddlare som har gjort flera havsturer men vill utveckla din förmåga att paddla i stökigare väderförhållanden, Förbättra din paddelteknik så den blir energieffektiv, träna navigering och att agera som grupp i räddningssituationer. Vi tränar på moment i Paddelpass nivå Blå anpassat till den individuella förmågan hos varje kursdeltagare. Deltagarna kommer få turas om att agera turledare (navigera och hålla lagom tempo) och att vara ”kökarl” (hålla koll på gruppen) så att kursledaren kan fokusera på att hjälpa till att finslipa på paddeltekniken individuellt hos kursdeltagarna.

https://www.kanot.com/Utbildning/Paddelpasset/paddelpassetniva0-5/niva3bla/Havskajak/

Tvådagarskurs med övernattning (lördag-söndag), kursdeltagarna ansvarar för sin egen utrustning och mat under hela turen (rekommenderad packlista publiceras vid ett senare tillfälle) tänk på att ta med ett extra ombyte då vi kommer ”bada” med flit. Ska man använda en klubbkajak bokar man den själv.

Kursen genomförs den:
15:e-16:e oktober
Exakt starttid och plats meddelas senare.

Pris: 500 kr (betalas direkt till kursledare via swish)
Anmälda: 6/10

Anmälan sker till: This is a mailto link

Skriv kajakkurs i ämnesraden!

Skriv i mejlet vilken kurs ni vill gå, om ni vill gå flera ange vilken ni vill gå i första hand (dvs vilken ni prioriterar).

Ange också om ni tänker använda egen kajak eller om ni vill låna klubbkajak (det finns kajaker till alla deltagare att låna, men urvalet blir ju bättre om inte alla behöver klubbkajaker, så jag vill gärna veta).

Uppdaterad: 26 FEB 2022 15:28 Skribent: Mattias Meldert
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Eskilstuna KS - Kanot
Vilstavägen 10
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info