Hoppa till sidans innehåll

Havspaddling grundkurs


För dig som är helt nybörjare på kajakpaddling, du kanske har provat några enstaka gånger men har aldrig gått någon kurs tidigare.

Vi går igenom grunderna till havskajakpaddling. Pratar grundläggande utrustning samt hur man ställer in kajaken för att få bra kontroll på vattnet. Ni får testa olika havskajakmodeller för att hitta de som passar er bäst. Vi går grundligt igenom Paddelpass nivå Gul och introducerar flera av momenten i Paddelpass nivå Grön.

https://www.kanot.com/Utbildning/Paddelpasset/paddelpassetniva0-5/

Heldagskurs en dag (lördag) med lunchpaus. Kursdeltagarna ansvarar själva för att medtaga lämpligt lunchpaket, glöm ej extra vätska att förtära under dagen.

Lämpliga kläder är vanliga träningskläder, tag med handduk och ett torrt ombyte (ifall du slår runt) samt överdragskläder ifall det blir kallt när vi är på land.

Kursen har ett tillfälle den:
7:e maj kl 9:00-16:00 kajakladan i Vilsta

Pris: 200 kr (betalas direkt till kursledare via swish)
Anmälda: 8/8
(fullbokad, har behövt begränsa antalet platser)

Anmälan sker till: This is a mailto link

Skriv kajakkurs i ämnesraden!

Skriv i mejlet vilken kurs ni vill gå, om ni vill gå flera ange vilken ni vill gå i första hand (dvs vilken ni prioriterar).

Ange också om ni tänker använda egen kajak eller om ni vill låna klubbkajak (det finns kajaker till alla deltagare att låna, men urvalet blir ju bättre om inte alla behöver klubbkajaker, så jag vill gärna veta).

Uppdaterad: 26 FEB 2022 15:19 Skribent: Mattias Meldert
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Eskilstuna KS - Kanot
Vilstavägen 10
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info