Hoppa till sidans innehåll

Havspaddling fortsättningskurs


För dig som gått en grundkurs/nybörjarkurs eller två, alternativ har paddlat mycket på egen hand men gärna skulle vilja träna lite mer paddlingsteknik. Vi fokuserar på att bli säkra på alla de tekniker som ingår i Paddelpass nivå Grön och provar på delar av nivå Blå (på lugnt vatten). Nivån kommer anpassas till deltagarna. Träning på räddningstekniker kommer att ske under dag 2.

https://www.kanot.com/Utbildning/Paddelpasset/paddelpassetniva0-5/niva2gron/Kajak/

Heldagskurs två dagar (lördagar) med lunchpaus. Kursdeltagarna ansvarar själva för att medtaga lämpligt lunchpaket (det kommer finnas tid att värma mat på stormkök om man vill det), glöm ej extra vätska att förtära under dagen. Vi börjar tidigt så det är bra att ha med sig lite extra fika och snacks för att ha energi för hela dagen. 

Paddelkläder anpassat till väderleken, ni bör alla vara vana nog att veta vad som är lämpligt. Ta med handduk och ombyte (ifall ni slår runt) samt överdragskläder ifall det blir kallt när vi är på land.

Kursen har två tillfällen (man går alltså båda):
14:e maj kl 8:00-18:00 kajakladan i Vilsta
(där kajaklastning sker sedan transport till Mora)
11:e juni kl 8:00-18:00 kajakladan i Vilsta
(där kajaklastning sker sedan transport till Mora)

Pris: 500 kr (betalas direkt till kursledare via swish)
Anmälda: 10/10
(reservplatser finns)

Anmälan sker till: This is a mailto link

Skriv kajakkurs i ämnesraden!

Skriv i mejlet vilken kurs ni vill gå, om ni vill gå flera ange vilken ni vill gå i första hand (dvs vilken ni prioriterar).

Ange också om ni tänker använda egen kajak eller om ni vill låna klubbkajak (det finns kajaker till alla deltagare att låna, men urvalet blir ju bättre om inte alla behöver klubbkajaker, så jag vill gärna veta).

Uppdaterad: 26 FEB 2022 15:24 Skribent: Mattias Meldert
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Eskilstuna KS - Kanot
Vilstavägen 10
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info