Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


Vad kostar det att bli medlem i ELSA?

Det kostar 200 kronor per termin att bli medlem i ELSA.

Måste jag betala hela avgiften om jag börjar först i slutet av terminen?

Om det är mindre än en tredjedel kvar av terminen när du börjar träna med ELSA så behöver du bara betala halva avgiften, dvs. 100 kronor. Men detta gäller under förutsättning att du inte tränat flera gånger tidigare under terminen (gratisveckorna borträknade). Om vi misstänker att någon försöker fuska sig till lägre medlemsavgift kommer åtgärder vidtas.

Vad får jag som medlem i ELSA?

Du får gå på alla våra aktiviteter. Du blir inte medlem i någon särskild aktivitet, utan i ELSA.

Men tänk om den aktivitet jag går på försvinner från schemat?

Aktivitetsutbudet kan tyvärr komma att ändras under terminens gång. Detta beror i så fall på att det är för få medlemmar som går på den aktiviteten. Om din favoritaktivitet upphör så är du i alla fall varmt välkommen på våra andra aktiviteter.

Hur betalar jag medlemsavgiften?

Du betalar medlemsavgiften genom din internetbank.

- Ange bankgironummer 5831-7769.
- Fyll i beloppet 200 kr.
- Uppge namn och personnummer i meddelandefältet.

Hur vet ledarna att jag betalat?

Ledarna har tillgång till en medlemslista som uppdateras någon gång i veckan, mer ofta under de första veckorna. Det tar alltså några dagar för ledarna att se att du betalat. Den första veckan efter betalning måste du därför ta med dig ett kvitto (t.ex. utskrift från internetbanken) som du visar för ledarna.

Får ledarna avvisa mig från träningarna om jag inte betalat?

Ja, det får dom göra. ELSA är en ideell förening som är helt beroende av medlemsavgifterna. Om du inte har betalat får du helt enkelt inte vara med och träna - precis som i vilken annan idrottsförening som helst.

Vart går pengarna?

Pengarna från medlemsavgifterna går nästan oavkortat till hallhyror. Det är därför väldigt viktigt att du betalar i tid, så att vi kan behålla de halltider vi har. En liten del av pengarna går också till marknadsföring, så att vi kan få fler medlemmar och därmed utöka med nya aktiviteter och fler halltider.

Hjälp våra ledare

ELSAs mål är att erbjuda alla studenter möjlighet till motion och glädje. Vi kan göra detta tack vare våra fantastiska ledare som ställer upp ideellt. Vi vill att ni hjälper ledarna med att visa att ni är medlemmar. Respektera dem och gör allt ni kan för att förenkla för dem under aktiviteterna. Utan dem skulle inte ELSA finnas.

Tack på förhand!
ELSA

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:08 Skribent: Eva Sandberg

 mds

 

facebook

 

saif

 

 

mss

Postadress:
Eskilstuna Lagom Sportiga Akademiker IF - Akademisk Idrott
Elsa IF, Box 325
63105 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info