Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen Informerar


Till alla!

Det är roligt att vi är så många som vill vara med i EAI friidrott! Vi vill med detta brev informera lite om klubbens verksamhet.

 

FRAMGÅNGAR

De senaste veckorna har aktiva från vår klubb deltagit i både SM och Götalandsmästerskap med den äran. GRATTIS till alla som tagit medaljer, slagit pers eller på annat sätt utvecklats som friidrottare. Tack till alla tränare och föräldrar som ställer upp med tid och engagemang!

Särskilt grattis till Edvin som knep hela tre SM-guld, Julia som tog ett SM-silver, Maja som tog ett guld och ett silver i GM och Erona som tog ett silver i GM.

 

VÅRA ARRANGEMANG

I år planerar vi att arrangera tre tävlingar:

  • Kalvinknatet 7/5
  • Pannkaksspelen 18-19/5
  • Seriematch 17/8

Arrangemangen är viktiga sätt för oss att få in pengar till klubben. Men de ordnar sig inte av sig själva… Vi behöver hjälp av er för att få dem att gå runt. Vår önskan är att alla som har barn och ungdomar som tränar hos oss hjälps åt som funktionärer under dessa dagar. Man måste inte kunna mycket om friidrott för att vara funktionär, kan man läsa av ett måttband, kratta eller brygga kaffe så finns det en uppgift. Så, snälla, fundera på när du kan ställa upp!

 

KLUBBKLÄDER

Vi har en ny kollektion kläder från Craft. I samarbete med Intersport har vi öppnat en webshop där man kan beställa kläder för att sedan hämta dem på Intersport.

 

HEMSIDAN

Vi har länge saknat någon som skött hemsidan och äntligen har vi hittat rätt person! Gordon Bevanda är sedan årsskiftet ansvarig för hemsidan. Han håller på att bygga upp en ny och bättre hemsida och ambitionen är att den ska uppdateras kontinuerligt. Kontakta gärna Gordon om sådant som borde komma in på hemsidan. Så småningom är tanken att all information man behöver ska finnas här.

eai.se/friidrott

 

TÄVLA

Alla som vill tävla får göra det. Vill man träna utan att tävla får man göra det. Några riktlinjer för dem som vill tävla: anmälan till tävling ca 1,5 vecka innan tävling. Klubben står för anmälningsavgifter. Anmäl till This is a mailto link eller prata med en tränare. Tänk på att endast anmäla om du verkligen tänker tävla. Tävla i klubbkläder!

TRÄNARE

Vi har många engagerade tränare som arbetar helt ideellt. Många tillbringar flera kvällar i veckan med att träna våra barn och ungdomar i friidrott. MEN VI BEHÖVER BLI FLER! Inför hösten behöver vi fler som kan tänka sig att ställa upp i 7-10 årsgruppen. Det finns utbildningar som klubben bekostar som man gärna får gå. Prata med någon av de tränare som vi redan har, eller med någon i styrelsen eller skicka ett mail.

 

STYRELSEN

Om det finns synpunkter, tankar och idéer om klubben går det bra att maila This is a mailto link

 

FRIIDROTTSSKOLA

De senaste åren har vi ordnat friidrottsskola för barn 7- 12 år i början på sommaren. Det planerar vi att göra även i år. Aktuella veckor är v 25, 26, 27. Dessutom blir det några dagar i slutet av sommaren. Man kan gå alla veckorna, två veckor eller en vecka. Berätta gärna för vänner och bekanta om möjligheten att göra något roligt och hälsosamt under sommarens första veckor! Ledare för friidrottsskolan är våra egna ungdomar. Mer information kommer under våren.

 

MEDLEMSAVGIFT

Till sist en påminnelse om att betala medlemsavgiften om man inte gjort det…

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen

genom Björn Persson

Uppdaterad: 09 NOV 2021 21:52 Skribent: EAI-Friidrott
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
EAI Friidrottsförening - Friidrott
Box 155, Odengatan
24122 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0707547932
E-post: This is a mailto link

Se all info