Hoppa till sidans innehåll

Kommittéer


Det operativa arbetet utförs via kommittéer, som består av en styrelsemedlem och flera engagerade föräldrar/medlemmar.  Just nu har vi följande kommittéer i drift:

Kommitté

Syfte & ansvar

Ansvarig

Simkommittén

Ansvarar för upplägg av träningar och tillgängliga tränare, fördelning/ansökning av bantider, gruppstruktur, lägger upp tävlingskalender (inklusive Utmanaren) och ansvarar för lägerverksamhet. Simutrustning.

György

Tävlingskommittén

Ansvarar för att interna tävlingar – från upplägg & planering till genomförande (funktionärer, kiosk, försäljning). Ansvarar även för att anmäla/ansöka om inbjudningstävlingar. Utför beräkning av förtjänstpriser och anmäler simmare till tävlingar. Koordinerar utbildningar.

Christof

Marknad/informations/Medlems-kommittén

Ansvarar för sponsorer & marknadsföring i stort, hemsida och kontakter med press/media. Framtagning av profildräkter & baddräkter.

Ansvarar för gemenskap & medlemsvård och ordnar övriga aktiviteter som vattendisko, korvgrillning, Lucia, föräldramöten. Är klubbens öra mot rälsen för att förmedla information från medlemmarna.

Petra

 

Vi välkomnar fler att engagera sig - tillsammans är vi bättre! Kontakta ansvarig om du vill veta mer (för kontaktuppgifter se styrelse/träningsflik)

Uppdaterad: 01 JUL 2015 09:40 Skribent: Stina Andrén

Postadress:
Eslövs SS - Simidrott
Västergatan 54
24131 Eslöv

Besöksadress:
Västergatan 54
24131 Eslöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info