Hoppa till sidans innehåll

Boka Bana


Vem får boka tider?

Alla får boka banor i tennishallen. Du behöver inte vara medlem i klubben för att boka. Fördelen med att vara medlem är att du bokar tider till ett billigare pris.
Prislistan hittar du här:
 
För att kunna boka tider online krävs att du är registrerad i bokningssystemet. Klicka här för att komma till registreringen. Allt du behöver göra sedan är att logga in på bokningssidan och klicka på timmen du vill ha och bokningen är gjord. Vi skickar sedan ut en faktura på dina bokningar en gång per månad.  
 
Genom att klicka på länken nedan så kommer du till vår bokningsservice där du kan boka bana, eller kolla lediga tider
 

 

Klicka här för att komma till onlinebokningen

 
Du loggar in med ditt Kund- medlemsnummer och din fyrsiffriga kod som du även använder när du ska spela.
 

Är du inte medlem men vill bli.

Anmäl dig idag (mer information hittar du på vår medlemssida). Det går dock bra att boka bana om du inte är medlem även om vi helst ser att du är det. Skaffa ett kundnummer genom att maila till This is a mailto link.

 

 

Om du vill boka tider

Om du inte har något kundnummer och vill skicka en bokningsförfrågan från bokningssystemet måste den skickas minst 24 timmar innan du vill spela för att vi ska hinna med att registrera den.  

 

Vill du ha fasta halltimmar, hyra hela hallen eller har glömt dina medlems-/kunduppgifter använd då vårt registreringsformulär som du ser i listan till vänster vi återkommer med dina uppgifter snarast.

 

Om du funderar på något och inte hittar någon information så kontaktar du: ·helst med e-post: This is a mailto link eller Anders, telefon/SMS   0736-790269 
 

 

Det går också att boka
  • Badminton
  • Innebandy
  • Evenemang
  • KonferensutrymmenUppdaterad: 15 JAN 2018 20:16 Skribent: Anders Svensson

 

 

 

Postadress:
Eslövs TK - Tennis
Ringsjövägen 2C
24138 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0707927655
E-post: This is a mailto link

Se all info