Hoppa till sidans innehåll

Boka bana utomhus


Boka Tennistider

För att boka tider utomhus behöver du vara registrerad i vårt bokningssystem. Detta gör du enklast på vår hemsida www.eslovstk.se under rubriken boka banor/registrera dig online.

 

Boka Bana

Du bokar utebana på samma sätt som en bana i tennishallen via vår webb bokning på www.eslovstk.se under rubriken "Schema utebanor".

 

Bli medlem

Som medlem bokar du tider till förmånliga priser se vår prislista. Mer information om hur du blir medlem hittar du på vår hemsida www.eslovstk.se under rubriken "Bli medlem"

 

När du ska spela

Du kan byta om och duscha i tennishallen. Ibland på skoltid när elever har gymnastik kan omklädningsrummen vara upptagna och låsta. Om ni byter om i hallen under skoltid rekommenderar vi er att inte låta kläderna bli kvar i hallen.

När vi inte har någon verksamhet i hallen är ytterdörren låst.

Ni kan öppna den med en kod som är år/månad det vill säga i augusti 2011 är koden 1108*(stjärna). Koden kommer att vara aktiv mellan 07.00-23.30.

Det finns en grind med kodlås in till utebanorna. Här slår ni er personliga kod som ni använder när ni bokar banan.

Koden börjar gälla 20 minuter innan er bokade tid börjar.

 

Obehöriga på banan

Om någon som inte har bokat sin tid befinner sig på er bana har ni rätt att köra bort dessa omgående. Ta gärna deras namn och rapportera till oss i klubben vilka det är.

Om ni släpper in någon som vill in men inte har kod är det helt på ert ansvar. Om dessa personer blir påkomna och det visar sig att det är ni som släpp in dessa tar vi bort er registrering och därmed möjlighet att boka banor såväl utomhus som inne.

 

Banskötsel

Banskötselreglerna som är uppsatta skall följas. Om banorna lämnas utan att göras i ordning kommer ni att debiteras 50:- för iordningsställande av banor.

 

Övrigt

Totalförbud gäller för ute skor i tennishallen. Om ni har ute skor i hallen kommer ni att bli debiterade en avgift på 300 kronor. Ute skor ökar slitaget på hallgolvet, därför denna avgift.

Uppdaterad: 05 MAJ 2015 19:05 Skribent: Anders Svensson

 

 

 

Postadress:
Eslövs TK - Tennis
Ringsjövägen 2C
24138 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0707927655
E-post: This is a mailto link

Se all info