Hoppa till sidans innehåll

Aktiviteter HT21 VT22

21 OKT 2021 17:26
Äntligen är verksamheten igång i sin helhet igen efter pandemin, klicka in här för att läsa viktig info om alla våra nu återupptagna aktiviteter och träningar!
  • Skapad: 21 OKT 2021 17:26

Det är med en oerhörd glädje vi skriver detta. Äntligen är hela verksamheten igång igen, det spelas tennis som aldrig förr på ETK. Extra roligt är att vuxenverksamheten som var helt nedstängd under hela vårterminen är återupptagen.

Något som också var helt nedstängt under den värsta tiden av pandemin var alla våra evenemang för alla åldrar utanför den ordinarie tennisträningen, både på och utanför tennisbanan.  

ÄNTLIGEN har vi kunnat planera för roliga aktiviteter och sociala tillställningar igen.

Nedan kommer en PRELIMINÄR kalender och under den kommer en kortfattad beskrivning om varje evenemang. Inför varje evenemang kommer det att komma ut officiell information med spikade datum och tider på hemsidan, sociala medier, mejl och på tennisträningarna.

  • ? Invigning renoverad tennishall
  • 21/11 Juniordag (Bowling + hamburgare buffé)
  • 26-27/11 Yngre juniorläger på hemmaplan (För vissa juniorgrupper)
  • 17/12 Julavslutning barn & ungdomar
  • 18/12 Dagsläger vuxna spelare (För vissa vuxengrupper)
  • 18/12 Medlemsfest
  • 8-9/1 2022 Träningsmatch-mästerskap (KM)
  • Jan/feb 2022 Dubbelt vuxenläger i Karlskrona (För vissa vuxengrupper)

Invigning:

Under sommaren och hösten har vi renoverat och förskönat tennishallen. Syftet är att vi ska skapa en mer trivsam mötesplats för spelare, föräldrar och åskådare, medlem som icke medlem.

Nu när det äntligen börjar bli klart ska vi fira tillsammans med alla medlemmar, en dag med tennis och umgänge, självklart helt utan kostnad!

Juniordag:

Juniordagen är kanske vår mest populära aktivitet på hela året, minst en gång varje termin träffas alla barn & ungdomar för en rolig aktivitet och gemensam måltid, vi brukar vara mellan 40-60 barn så det är väldigt roligt att så många brukar vara med.

I höst kommer vi att bowla, bowling är perfekt för där kan verkligen alla åldrar delta, från minitennisen till våra tonåringar. Det blir en timmes bowling och därefter en hamburgare-buffé.

Yngre juniorläger:

Ett juniorläger på hemmaplan som riktar sig till vissa juniorgrupper beroende på vilken ålder, boll och nivå man spelar på. Två dagar, en övernattning i tennishallen, massor av tennis och pizzakväll ska hinnas med.

Julavslutning:

Hela hallen brukar vara fullsatt när det är dags för julklappstennis och julfika. Alla barn och ungdomar som kommer får en julklapp de själva måste pricka på tennisbanan, vi slutar inte förrän alla har fått en julklapp.

Förutom julklappsspelet kommer vi att ha roliga aktiviteter, tävlingar och god julfika även för föräldrar och åskådare.

Dagsläger vuxna:

En intensiv dag med massor av tennis på kort tid, vi ska hinna bli proffs på tre timmars träning. Dagslägret riktar sig till vissa vuxengrupper beroende på spelnivå.

Medlemsfest:

Äntligen kan vi efter alldeles för lång frånvaro pga pandemin sätta oss ner tillsammans för att äta och dricka gott och prata om årets alla ramträffar. Årets medlemsfest kommer att anordnas på Eslövs Bowling och vi kommer dessutom att bowla. Medlemsfesten är för alla, juniorer som seniorer men även respektive som inte är medlemmar. En kväll där vi lär känna varandra som människor och inte bara som tennisspelare, ju fler vi blir desto roligare. Ta med hela familjen och missa inte årets bästa middag!

Träningsmatch-mästerskap (KM):

Två dagar där man mot jämnt motstånd tränar på att spela riktig tennismatch. Det riktar sig till vissa juniorgrupper beroende på ålder och boll men även alla vuxna. Oavsett om man är nybörjare eller rutinerad tennisspelare så är det jättenyttigt att delta och att prova på att spela riktig match, vi parar alltid ihop er så att det blir jämna matcher.

Vuxenläger Karlskrona:

En helg som riktar sig till vissa vuxengrupper beroende på spelnivå. Två övernattningar vid havet i Karlskrona, massor av tennis över tre dagar och en underbar gemensam middag står på agendan under denna helt fantastiskt roliga träningshelg.

DETTA ÄR ETT PRELIMINÄRT SCHEMA, håll utkik på vår hemsida för spikade datum och tider samt hur man anmäler sig till de olika aktiviteterna. Info kommer även att komma via mail, i våra sociala medier och på träningarna.

Skribent: Martin Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
Eslövs TK - Tennis
Postbox 15
24121 Eslöv

Besöksadress:
Ringsjövägen 2C
24138 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0707927655
E-post: This is a mailto link

Se all info