Hoppa till sidans innehåll

ETK-KALENDER HT 2019

23 SEP 2019 18:25
Nu är den fullständiga kalendern för HT 2019 spikad, aktiviteter både på och utanför banan. Klicka in för mer information.
  • Skapad: 23 SEP 2019 18:25

ESLÖVS TENNISKLUBB HT 2019

 Viktig information och höstens event-kalender!

Äntligen är ännu än tennissäsong igång igen. Vår verksamhet växer så det knakar och vi försöker hela tiden utveckla och utöka vårt utbud både på och utanför tennisbanan.

Den ordinarie tennisträningen håller på till och med den 20 december, (v.51).

Det är ordinarie träning alla dagar FÖRUTOM på RÖDA DAGAR och HÖSTLOVET, (v.44).

Alla olika evenemang är nu helt spikade och kalendern ser ni nedan, mer information om varje evenemang ser ni längre ner. In med datumen i era kalendrar så ni inte missar något!

  • Intensivtennis 28-31 oktober
  • ETK-Mästerskapet 16-17 november
  • Juniordag 23 november
  • Vuxenläger 29 november-1 december
  • ETK Middag (prisutdelningar) 7 december
  • Julavslutning 20 december
  • Juniorläger 20-21 december

 

INTENSIVTENNIS

Intensivtennisen är den perfekta veckan för dig som inte vill hålla höstlov från tennisen. Det är även en superbra vecka med tanke på att man spelar en timme tennis om dagen måndag-torsdag, man får med andra ord en chans att verkligen få mycket tennis i sig på kort tid och det är väldigt utvecklande.

Intensivtennisen kommer att finnas för alla olika grupper i klubben, redan från minintennisen upp till seniorgrupperna. Vid få anmälningar hör vi av oss om det blir av eller inte.

Mer information angående intensivtennisen och hur man anmäler sig kommer att publiceras på hemsidan, facebook och i tennishallen senast den 7 oktober.

 

ETK-MÄSTERSKAPET

För dig som vill testa på tennis i matchform är detta bästa sätt att börja på. Alla får spela många matcher där dagens viktigaste mål är att vi ska träna match på hemmaplan under lättsamma former.

Det kommer att finnas en öppen klass, en juniorklass och en dubbelklass. Killar och tjejer är mixade i alla klasserna.

Det finns inget bättre sätt att träna match på så se till att anmäla dig till en rolig dag tillsammans med andra tennisintresserade motionsspelare.

Mer information och hur man anmäler sig kommer att publiceras på hemsidan, facebook och i tennishallen senast den 21 oktober.

 

JUNIORDAG

Barnens favorit, denna termin åker vi till Laserdome i Malmö.

Efter ett par juniordagar med bowling som tema där även de minsta på minitennisen kan vara med är det dags att göra det lite mer spännande för de äldre juniorerna. Därför kommer vi tyvärr att ha en åldersgräns och man kan följa med från det året man fyller 7. Till våren kommer vi att spela bowling och då kan vi inkludera alla igen.

Vi åker till Malmö i samlad trupp och spelar en timmes Laserdome, efteråt äter vi gemensam lunch innan det är dags för avfärd hem. Dagen kommer att vara ca 10.00-16.00.

Mer information och hur man anmäler sig kommer att publiceras på hemsidan, facebook och i tennishallen senast den 7 oktober.

 

VUXENLÄGER

En helg i Karlskronas skärgård där vi släpper vardagen och fokuserar på tennis och gemenskap.

Vi kommer att spela 8 timmar tennis från fredag kväll till söndag morgon och helgen är en favorit bland våra vuxengrupper. Förutom tennis ska vi också avnjuta god middag tillsammans och prata om vem som har bäst ramträffar i klubben.

Mer information och hur man anmäler sig kommer att publiceras på hemsidan, facebook och i tennishallen senast den 7 oktober.

 

ETK-MIDDAG

Under året har det pågått ett internt seriespel och den slutliga vinnaren ska utses under denna trevliga kväll. Även vinnare från de två ETK-Mästerskapen kommer att belönas under kvällen.

Middagen är öppen för alla i klubben, inte bara de som deltagit i våra tävlingar, självklart även för respektive och barn. Ju fler som kommer desto trevligare blir det och gemenskapen växer.

I år kommer vi att hålla middagen på Eslövs Bowling. Det blir en timmes bowling och en enklare trerättersmeny, för barnen kommer det att finnas hamburgare eller liknande.

Mer information, pris och hur man anmäler sig kommer att publiceras på hemsidan, facebook och i tennishallen senast den 7 oktober.

 

JULAVSLUTNING

Julklapp till alla barn & ungdomar!

Ett spännande julklappsspel för alla barn & ungdomar oavsett ålder där man ska pricka en julklapp på tennisbanan som man får behålla.

Förutom julklappsspelet finns det fika till alla inklusive föräldrar och ett jullotteri med väldigt fina priser.

Till julavslutningen behöver man inte anmäla sig utan det är bara att dyka upp, mer information kommer att publiceras på hemsidan, facebook och i tennishallen senast den 4 november.

 

JUNIORLÄGER

Under hösten håller vi årets andra juniorläger, på hemmaplan denna gång. Lägret riktar sig mot alla juniorer som spelar med hård boll. Eftersom det andra lägret vi håller är på annan ort är detta ett jättebra sätt att testa på tennisläger med övernattning men i en miljö man känner till.

Det blir mycket tennis över två dagar, fysträning, gemensam middag och helgmys med lite gott. Alla sover tillsammans i tennishallens konferenslokal.

Mer information och hur man anmäler sig kommer att publiceras på hemsidan, facebook och i tennishallen senast den 21 oktober.

Skribent: Martin Nilsson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
Eslövs TK - Tennis
Postbox 15
24121 Eslöv

Besöksadress:
Ringsjövägen 2C
24138 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0707927655
E-post: This is a mailto link

Se all info