Hoppa till sidans innehåll

Helgaktiviteter HT 2020

03 SEP 2020 16:22
Under HT 2020 kommer vi att introducera nya spännande drop-in träningspass på helger. Missa inte att boka era platser, först till kvarn. Klicka in för att läsa mer!
 • Uppdaterad: 03 SEP 2020 16:22

Pga covid-19 har vi i höst ställt in många av våra populära aktiviteter som ligger utanför den ordinarie tennisträningen, t.ex. läger, middagar, tävlingar, juniordagar osv.

Vi har valt att ersätta dessa med aktiviteter som är mer anpassade för den rådande situationen i samhället just nu. Det är aktiviteter som riktar sig till alla våra medlemmar och där finns en aktivitet för alla åldrar och spelstyrkor.

Det kommer med andra ord att finnas organiserad drop-in träning med anställda tränare i princip varje helg året ut.

Höstens stora medlemserbjudande – privatpass:

Under minst fem söndagar i höst kommer man kunna boka ett eget privattränings-pass med vår duktige tränare Mert. Speltiden är 45 minuter och kostnaden är 150kr. Tiderna kommer att vara mellan 16.30-21.00.

Dessa pass bokas online, via vår bokningssida https://www.matchi.se/facilities/eslovstk, passen kommer att släppas SJU dagar innan varje tillfälle. Först till kvarn.

Vem som helst får anmäla sig till ett privatpass, från minitennisspelare till våra seniorer.

Spikade datum för privatpassen;

 • 13/9
 • 20/9
 • 25/10
 • 8/11
 • 6/12

Teknikdagar:

Under ett antal helger i höst kommer vi att ha teknikträning, varje teknikdag kommer att bestå av fyra olika pass och man väljer själv vilket man vill anmäla sig till, man får gärna vara med på flera pass samma dag.

Spikade datum för teknikpassen; 

 • 27/9
 • 14 eller 15/11 

Varje pass är en timme och de olika momenten är följande;

 • Forehand
 • Backhand
 • Serve & retur
 • Volley & smash

Till skillnad från den vanliga träningen kommer dessa pass endast bestå av teknikträning, varje slag kommer att brytas ner in i minsta detalj. Så att få någon puls eller bli svettig under dessa pass är inget man ska räkna med.

Där finns fyra platser på varje moment/teknikpass och kostnaden för ett pass är 100kr.

Teknikpassen bokas och betalas via vår bokningssida, https://www.matchi.se/facilities/eslovstk, passen kommer att släppas SJU dagar innan varje tillfälle. Först till kvarn.

Teknikdagarna riktar sig till spelare som är 11år eller äldre och spelar med grön eller hård boll.

 

Matchdagar:

I höst kommer det även att finnas organiserad träning för matchspel under vissa helger. Spelformerna kommer att variera med allt från singelspel med tränare till uppstyrda dubbeltävlingar med tävlingsledare.

Dessa aktiviteter pågår under några timmar och kommer att kosta 100kr per tillfälle och aktivitet. Matchdagarna bokas och betalas via vår bokningssida, https://www.matchi.se/facilities/eslovstk, passen kommer att släppas SJU dagar innan varje tillfälle. Först till kvarn.

Matchdagarna riktar sig till alla äldre juniorer samt seniorer som spelar med serve.

Datumen för matchdagarna är inte riktigt spikade än och kommer inom kort att publiceras på vår hemsida.

Skribent: Martin Nilsson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
Eslövs TK - Tennis
Postbox 15
24121 Eslöv

Besöksadress:
Ringsjövägen 2C
24138 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0707927655
E-post: This is a mailto link

Se all info