Hoppa till sidans innehåll

Viktig info HT 2020

22 JUL 2020 14:01
Klicka in här för bra och viktig information angående ETKs verksamhet HT 2020.
  • Skapad: 22 JUL 2020 14:01

Nedan kommer bra och viktig information inför sensommaren och höstens verksamhet på Eslövs Tennisklubb.

Trots en lite annorlunda vårsäsong pga pandemin tog vi oss igenom den på ett bra sätt där alla hjälptes åt att följa restriktioner från både tennisförbund och folkhälsomyndigheten.

Precis som under våren kommer vi att fortsätta följa läget med pandemin dag för dag och vidta de åtgärder vi finner lämpliga för att bedriva en säker verksamhet, mer information kommer att uppdateras löpande på vår hemsida.

Sommarträning;

Årets sista sommarträningsvecka kommer att vara mån-tor v.34. Man kan fortfarande anmäla sig men platserna börjar fyllas upp så se till att anmäla er så fort som möjligt. Mer info angående den veckan finner ni på hemsidan.

Tennisträning HT 2020;

Nu är det hög tid att ändra eller AVANMÄLA er från tennisträningen, hör vi INTE något från er senast den 31 juli kommer ni att komma med i träningsschemat och bli fakturerade för HT 2020.

För er som vill ändra er tid eller spela mer än vad ni gjort är det också dags att höra av sig, träningsverksamheten är väldigt full så sena ändringar lär inte bli möjliga.

Datumen för HT 2020 är, v.36-v.51 (31aug-20dec).

Ändringar eller avanmälan via mail till This is a mailto link.

Utökad verksamhet på helger;

Riktigt positiva nyheter är att vi med start under HT kommer att börja med drop-in liknande tennis på de flesta helgerna, året runt. Det är ett stort steg för vår verksamhet att erbjuda så mycket och varierad träning. Dessa kurser kommer att vara allt ifrån billig privatträning, olika tekinkpass till spontana dubbeltävlingar.

Det som skiljer dessa pass från vår övriga verksamhet är att man anmäler sig från gång till gång och är inte bunden en hel säsong. Mer information om den utökade träningen kommer att komma inom kort både som mailutskick och på hemsidan.

Ha en fortsatt skön sommar önskar Eslövs Tennisklubb

Skribent: Martin Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
Eslövs TK - Tennis
Postbox 15
24121 Eslöv

Besöksadress:
Ringsjövägen 2C
24138 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0707927655
E-post: This is a mailto link

Se all info