Hoppa till sidans innehåll

Viktig information ang träning HT2021

27 MAJ 2021 22:09
Viktig information angående träning i sommar/höst på ETK, uppdaterat 8/8
  • Uppdaterad: 27 MAJ 2021 22:09

Just nu arbetar vi hårt med att förbereda inför HT 2021. Ni som följer oss på sociala medier eller har läst i tidningarna har sett att vi håller på att fräscha upp tennishallen, nu kan vi inte längre hålla det hemligt.

När projektet är klart kommer vi att ha en rolig invigning i tennistema, vi hoppas att det blir den 29/8 men allt beror på hur renoveringen fortlöper. Mer information om invigningen kommer inom kort.

Tennisträningen startar igen den 30 augusti och kommer hålla på långt in i december. Pga pandemin och ett väldigt högt tryck i träningsgrupperna kommer schemat att dröja längre än vanligt inför hösten, vi hoppas att ni har förståelse för detta! Den 25/8 är vårt mål att ha ett slutgiltigt schema färdigt.

Inom kort kommer vi att ringa runt till de som berörs av en schemaändring eller är nya i våra träningsgrupper, hör ni INTE från oss så tränar ni på SAMMA tider som ni tränat på i våras, för er vuxna som varit avstängda pga pandemin gäller tiderna ni tränade på under hösten 2020, vi ringer från 0707927655.

Vårt mål är att med en ny fräsch hall bli bättre än någonsin, det kommer att satsas mycket på träningsverksamheten och sociala aktiviteter utanför banan.

Den 21 augusti klockan 14–16 kommer vi att anordna ”tennisens dag”, en rolig dag för nyfikna att prova på vår underbara idrott, tennis. Det kommer att bjudas på fika och grillat vid bra väder. Vi behöver nu er hjälp att sprida detta budskap. Det är bara att komma förbi, ingen anmälan behövs. Det finns information i våra sociala medier, facebook och instagram, men även på vår hemsida.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook, där lägger vi ofta upp viktiga och roliga nyheter som rör hela vår verksamhet.

Den 11/8 kommer vi att fira ett år på Instagram, det kommer att firas med en stor tävling med fina priser, man kan bland annat vinna sin terminsavgift i höst! Mer information om det kommer på våra sociala medier och i mejl den 11/8.

--------------------------------------------------------------------

Denna märkliga vårsäsong börjar gå mot sitt slut. Söndagen den 13 juni är SISTA ORDINARIE träningsdag.

Ifall ni INTE vill fortsätta spela tennis i höst eller ändra antal timmar ni tränar, både till färre eller till fler måste ni höra av er senast den sista juni skriftligen till This is a mailto link. Hör vi inte från er så schemalägger vi er efter befintliga timmar ni har nu. Detta gäller även er VUXNA som varit anmälda till vårsäsongen 21.

Höstterminen drar igång igen måndagen den 30 augusti.

Eftersom många aktiviteter för barn och ungdomar samt hela vuxensäsongen varit inställd i vår kommer vi växla upp tempot i sommar och erbjuda mer tennis än någonsin!

Sommarträningen som kommer att spelas i en form av intensivtennis, träning varje dag, måndag-torsdag kommer att rikta sig till både barn, ungdomar och vuxna. Hela sex veckors sommarträning kommer vi att erbjuda till bra priser. Veckorna 24-29. Man bestämmer själv hur många veckor man vill vara med. Mer information om sommarträningen kommer inom kort i utskick och på hemsidan.

Vi nöjer oss inte med det, vårt fantastiska medlemserbjudande ”privatpass” är äntligen tillbaka. För 250kr får ni en hel timme tennis tillsammans med vår fantastiske tränare Mert, även banan ingår i det priset. Barn, ungdomar och vuxna medlemmar är välkomna att ta del av erbjudandet!

Tillfällena är

  • 8/6
  • 27/6
  • 4/7
  • 11/7
  • 18/7
  • 25/7

Varje datum kommer det att finnas sex pass med Mert. Passen finns på vår bokningssida, www.MATCHi.se. Passen tar slut väldigt fort! 

Skribent: Martin Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
Eslövs TK - Tennis
Postbox 15
24121 Eslöv

Besöksadress:
Ringsjövägen 2C
24138 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0707927655
E-post: This is a mailto link

Se all info