Hoppa till sidans innehåll

GDPR


 Integritetspolicy

Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter

Eslövs Tennisklubb (nedan kallad föreningen) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för föreningens verksamhet.

Föreningen har som ändamål att bedriva idrottslig verksamhet i enlighet med ”Idrottsrörelsens verksamhetsidé, vision och värdegrund”.

Varför behandlar vi dina personuppgifter?

För att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet behandlas personuppgifter för olika ändamål kopplade till verksamheten.

Föreningen behandlar personuppgifter för att administrera löpande föreningsaktiviteter (ex. träningsverksamhet och medlemsmöten), kommunicera med medlemmarna övriga konsumenter som använder föreningens tjänster (kallelser till aktiviteter, kampanjer, information till målsmän m.m.) samt hantera ekonomiska transaktioner (medlemsavgifter, banuthyrning, tävlingsavgifter m.m.).

Föreningen behandlar personuppgifter för att ansöka om bidrag från bland annat Riksidrottsförbundet och föreningens hemkommun.

Föreningen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som sker vid:                     
• Hantering av medlemskap i föreningen                                   
• Föreningsadministration
• Deltagande i föreningens träningsverksamhet
• Deltagande i föreningens tävlingsverksamhet
• Ansökan om bidrag
• Sammanställning av statistik och uppföljning
• Utbildningar arrangerade av föreningen
• Kontakt med medlem
• Besök på vår hemsida
• Publicering av material på hemsida och sociala medier

Vilka delar vi personuppgifter med?

Uppgifterna kommer inte att överföras till tredje land och dina personuppgifter kommer inte att utsättas för automatiserat beslutsfattande. Undantag när/om du anmäls till tävling i tredje land.

Vilken laglig grund har vi för personuppgiftsbehandling?

Ändamål med behandling
Föreningen har nedan sammanställt den lagliga grunden för behandlingen av personuppgifter som sker inom föreningens verksamhet. 

Laglig grund

Hantering av medlemskap i föreningen

Avtal

Hantering av banuthyrning och deltagande i Föreningsadministration

Avtal

Deltagande i föreningens träningsverksamhet, Lägerverksamhet m.m.

Avtal

Deltagande i föreningens tävlingsverksamhet, KM m.m

Avtal

Ansökan om bidrag

Rättslig förpliktelse

Fullgöra lagliga skyldigheter t.ex. bokföringslagen

Rättslig förpliktelse

Sammanställning av statistik och uppföljning

Allmänt intresse, rättslig förpliktelse

Vid sjukdom eller olyckfall i föreningens verksamhet för att kunna kontakta anhörig

Grundläggande intresse

Kontakt med föreningen

Intresseavvägning

Besök på vår hemsida

Intresseavvägning

Publicering av material på hemsida, sociala medier och infoutskick

Intresseavvägning och ibland samtycke

Uppdaterad: 17 FEB 2019 11:09 Skribent: Anders Svensson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
Eslövs TK - Tennis
Ringsjövägen 2C
24138 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0707927655
E-post: This is a mailto link

Se all info