Hoppa till sidans innehåll

Tränare


På Eslövs Tennisklubb satsar vi på bra tränare!

Just nu har vi två tränare som på heltid sköter all träning i ETK. Förutom våra heltidsanställda tränare satsar vi underifrån ur vårt egna led och utbildar juniorer i tidig ålder via Svenska Tennisförbundet. De hjälper oss sedan med grupper där yngre barn spelar, exempelvis minitennisen. Juniorerna är timanställda och ETK beskostar deras utbildning. Därför är vi i framtiden väl förberedda med bra tränare!

Huvudtränare Martin Nilsson

Martin, 33, uppvuxen i Eslöv och startade sin tenniskarriär i ETK när han var 5 år gammal. Martin lämnadet ETK för tennisgymnasiet i Malmö 2003 där han läste Naturvetenskapliga programet med inriktning på idrott, i samma veva bytte han också klubb till Fair Play TK i Malmö. Martin representerade FPTK fram tills 2013 då han återvände hem till Eslöv.

Med FPTK blev han både finalst på JSM i dubbel och Svensk Mästare i lag som senior två gånger. Under gymnasietiden var han även rankad bland de 900 bästa juniorerna i världen. Efter gymnasiet spelade Martin en säsong för Fresno State Bulldogs i Californien, USA. Ett av de bättre universiteten för idrottare i USA.  

Förutom det så har Martin spelat tennis som proffs på heltid i många år och representerat Hvidovre i den danska elitserien och spelat
för både Pulheim och Karlsruhe högt upp i det tyska ligasystemet.

Martin är utbildad tränare inom Svenska Tennisförbundet.

Tränare Bert Antinalev

Mert 24, född och uppväxt i Istanbull, Turkiet. Mert har spelat tennis sedan han började gå som liten och har redan vid 22 års ålder hunnit med att spela tennis som proffs på heltid. Mert har varit rankad bland de 1600 bästa på ATP-touren både i singel och dubbel. Han har nu lagt racket på hyllan och satsar på sin tränarkarriär. Förutom att han är tränare på ETK så hjälper han Anil Yuksel på ATP-touren som är rankad bland de 500 bästa i världen.

Uppdaterad: 15 JAN 2018 19:18 Skribent: Roger Olsson

 

 

 

Postadress:
Eslövs TK - Tennis
Postbox 15
24121 Eslöv

Besöksadress:
Ringsjövägen 2C
24138 Eslöv

Kontakt:
Tel: 0707927655
E-post: This is a mailto link

Se all info