Hoppa till sidans innehåll

Etuna Rollers BJJ-Klubb - Budo och Kampsport

VISION FÖR HILTI BJJ ESKILSTUNA IF

Riksidrottsförbundets vision och värdegrund

Glädje och gemenskap

Glädje och gemenskap är starka drivkrafter för att idrotta. Vi vill bedriva och utveckla all verksamhet så att vi ska kunna ha roligt, må bra och prestera mera.

 

Demokrati och delaktighet

Föreningsdemokratin innebär att alla medlemmars röst har lika värde. Delaktighet innebär att alla som deltar får vara med och bestämma om och ta ansvar för sin verksamhet. Demokrati och delaktighet ska utövas jämställt och oavsett bakgrund.

 

Allas rätt att vara med

Allas rätt att vara med innebär att alla som vill ska kunna vara med utifrån sina förutsättningar- Alla som vill, oavsett nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder, kön eller sexuell läggning samt fysiska och psykiska förutsättningar, får vara med i föreningsdriven idrottsverksamhet.

 

Rent spel

Rent spel och ärlighet är en förutsättning för tävlande på lika villkor. Det innebär att hålla sig inom ramarna för överenskommelser och en god etik och moral. Att verka mot fusk, doping och en osund ekonomi, mot mobbning, trakasserier och våld såväl på som utanför idrottsarenan.

 

Vår vision utöver detta

Vi är en relativt liten ideell förening som växer så det knakar. Vi vill utveckla en långsiktigt hållbar och stabil verksamhet med fortsatt stort fokus på vår barn- och ungdomsverksamhet. Vi ska strukturera driften och verksamheten genom en etablerad tränarstab och styrelse med tydliga ansvarsområden. Vi siktar mot att skapa en väletablerad och strukturerad barn- och ungdomsverksamhet, samt även utveckla samarbetet med Eskilstuna Kommun gällande detta. Vi ska ha en uttalad tävlingsverksamhet med internationella tävlingar som långsiktigt mål.

 

Egna nyheter

Nyheter från SF

Postadress:
Hilti BJJ Eskilstuna IF - Budo och Kampsport
Verkstadsgatan 5
63342 Eskilstuna

Besöksadress:
Verkstadsgatan 5
63342 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info