Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Egna nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

EM-medaljörer!


Eskilstuna skördar framgångar på Europeiska Mästerskapen i BJJ 2019. Den tredje veckan i januari gick EM av stapeln i Lissabon, Portugal, med över 4000 deltagare. Under sex dagar tävlar allt från juniorer till veteraner för att bli bäst i Europa i sin klass. Från lilla Eskilstuna-klubben Hilti BJJ Eskilstuna åkte nio tävlande dit och två personer lyckades kämpa sig till den ädlaste valören. 


För andra året i rad knep Jimmy Palmgren guldet i lilabältesklassen. Detta år hade deltagarantalet ökat och Jimmy fick gå fem matcher, varav fyra vanns på avslut (!) och en på poäng, för att hamna högst på prispallen. 

Kim de Klonia blev dubbelmedaljör då hon tog guld i sin blåbältesklass efter en tuff match som vanns på poäng. Hon ställde sedan upp i öppna viktklassen (alla blåbälten) och lyckades där ta brons efter en vinst med ett armlås. Hon förlorade tyvärr på poäng mot tjejen som senare tog guldet i öppna. 

Jimmy har under en lång period varit ungdomstränare på klubben medan Kim är en av barntränarna. Kim har även hållit i en gratis självförsvarskurs för kvinnor under hela 2018. 
Inga nyheter är skapade

Postadress:
Hilti BJJ Eskilstuna IF - Budo och Kampsport
Verkstadsgatan 5
63342 Eskilstuna

Besöksadress:
Verkstadsgatan 5
63342 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hiltieskilstuna.se

Se all info