Hoppa till sidans innehåll

FF Fäktkonst. Främjande - Fäktning

Träningar på FFF med hänsyn till corona

I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer är klubben för närvarande endast öppen för barn födda 2005 eller senare. Detta innebär att all träning för Kadetter (U17) och äldre ställs in tills vidare. Den 19 november kommer detta beslut att uppdateras enligt FHMs råd. 

Tränarna kommer att se till att fäktarna tvättar händerna före passen, dvs, varmt vatten och tvål i minst 20 sek, och man kommer att undvika direkt kroppskontakt. Det betyder bland annat att det vanliga tackandet efter match ersätts av salut, armbåge, eller annat. Har man feber eller minsta andra förkylningssymptom stannar man givetvis hemma från fäktningen

Vi förstår och respekterar till fullo att olika familjer väljer olika – så det kan bli lite glesare på träningar framöver. Samtidigt betonar vi att det är positivt att behålla vardagliga rutiner, vara fysiskt aktiv och hålla igång kroppen. Självklart lägger klubben inga värderingar på den enskildes val.


Söndag 17 januari har vi prova-på för åldrarna 9-15! Under fliken Börja Fäkta finns mer information. 

FFF är Sveriges äldsta och mest meriterade fäktklubb. Idag satsar vi hårt på vår ungdomsverksamhet med nybörjarkurser, fortsättningskurser och fäktning på elitnivå. Vårt mål är att utveckla såväl tävlingsfäktare som medlemmar med ett livslångt intresse för fäktning och idrott. 

FFF har också en bred och uppskattad motionärsverksamhet för alla åldrar, med aktiva medlemmar mellan 9 och 85 år. Nybörjargrupper startar inför varje höst- och vårtermin.

Träningen sker i vår moderna fäktklokal centralt belägen på Döbelnsgatan 60 i Stockholm.

 

 

 

 

Postadress:
Föreningen Fäktkonstens Främjande - Fäktning
Döbelnsgatan 60
11352 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info