Hoppa till sidans innehåll

FF Fäktkonst. Främjande - Fäktning

FFF bjuder in Er till prova på tillfälle inför höstterminen 22aug anmäler er till This is a mailto link HJÄRTLIGT VÄLKOMNA !

Under fliken Börja Fäkta finns mer information.

FFF är Sveriges äldsta och mest meriterade fäktklubb. Idag satsar vi hårt på vår ungdomsverksamhet med nybörjarkurser, fortsättningskurser och fäktning på elitnivå. Vårt mål är att utveckla såväl tävlingsfäktare som medlemmar med ett livslångt intresse för fäktning och idrott. prova på fäktning 22 aug 2021.jpg

FFF har också en bred och uppskattad motionärsverksamhet för alla åldrar, med aktiva medlemmar mellan 9 och 85 år. Nybörjargrupper startar inför varje höst- och vårtermin.

Träningen sker i vår moderna fäktklokal centralt belägen på Döbelnsgatan 60 i Stockholm.


Träningar på FFF med hänsyn till corona

I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi våra vanliga gruppträningar för ungdomar född 05 och senare. För fäktare födda 04 och tidigare, så får vi ha träning i grupper om som mest åtta personer. Juniorer och seniorer är indelade av Grigori i olika åttagrupper, med fast schema. Vill du delta i en åttagrupp mejla Grigori This is a mailto link, det finns plats. Motionärsfäktarna anmäler sig i åttagrupper över doodle, se facebook, FFF Superstars. För de som inte har facebook, mejla Philip This is a mailto link.

Tränarna kommer att se till att fäktarna tvättar händerna före passen, dvs, varmt vatten och tvål i minst 20 sek, och man kommer att undvika direkt kroppskontakt. Det betyder bland annat att det vanliga tackandet efter match ersätts av salut, armbåge, eller annat. Har man feber eller minsta andra förkylningssymptom stannar man givetvis hemma från fäktningen

Vi förstår och respekterar till fullo att olika individer och familjer väljer olika – så det kan bli lite glesare på träningar framöver. Samtidigt betonar vi att det är positivt att behålla vardagliga rutiner, vara fysiskt aktiv och hålla igång kroppen. Självklart lägger klubben inga värderingar på den enskildes val.

Postadress:
Föreningen Fäktkonstens Främjande - Fäktning
Döbelnsgatan 60
11352 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info