Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


Andres Gomez Lagerföf, Ordförande

Jag började fäkta på FFF 1977 och med undantag för två år då jag bodde utomlands har FFF varit min fäktklubb under hela mitt liv. Inte konstigt att klubben sedan länge har varit mitt andra hem där jag har flera av mina bästa vänner. Som ordförande vill jag att alla medlemmar ska trivas och ges möjlighet att utvecklas till sin fulla potential både som fäktare, kamrater och människor.

Anneli Strand, Vice ordförande

Att se fäktning på OS i Peking 2008 blev startskottet för fäktning i vår familj. Snart fann vi FFF och därefter blev jag fäktförälder och är nu engagerad i klubben genom olika uppgifter. 

 E-post: This is a mailto link

Jeannette Runold, Ledamot

Jag startade med fäktning 1973 och tränar fortfarande på måndagar. Jag har en dotter och en son som fäktar samt en bror som vunnit OS för att inte tala om min mamma som höll ordning på FFF som sekreterare - så jag är uppvuxen med FFF. Kort sagt så brinner mitt engagemang för FFF.

E-post: This is a mailto link 

 

 

Tor Forsse, Ledamot

 Fäktat sedan 1984 - ingick i kadett- , junior- och seniorlandslaget i Herrvärja. Lång erfarenhet av elitidrott och breddidrott - arbetar som idrottslärare på gymnasiet sedan 20 år tillbaka.

E-post: This is a mailto link 

 

 

 

Karsten Kaping, Ledamot

Före detta elitfäktare i värja med både nationella som internationella meriter. Arbetar som specialistsjukgymnast med inriktning idrottsmedicin och ortopedi. Rik erfarenhet av träningsutveckling och skaderehabilitering. Tidigare arbetat för Sveriges Olympiska Kommittee med ansvar i topp- och talangprogrammet. Hjälpt idrottare i olika grenar gå från skada till både VM- och OS-medalj.  

E-post: This is a mailto link 

Per Håkans, Ledamot

Jag började fäkta 1978 i Örebro och efter en flytt till Stockholm fäktade jag på FFF under några år på 90-talet, idag är jag motionsfäktare på klubben och har även en dotter som fäktar och sporten ger oss mycket glädje tillsammans. I mitt yrke arbetar jag med kommunikationsfrågor.

E-post: This is a mailto link 

Monica Nilsson Bäckström, Ledamot
E-post:This is a mailto link

Per Sandgren, Suppleant 

Jag har motionsfäktat i tio år och fäktar ett par dagar i veckan. Har en 23-årig son, Jona, som också fäktar i klubben och ibland tränar vi tillsammans = Lycka! Idrott har alltid varit en viktig del av livet, där jag i huvudsak ägnat mig åt bandy och fotboll. Att få fäkta i fina FFF är livskvalitet!

E-post: This is a mailto link 

Sophie Haarlem, Suppleant

Fäktat sedan 1991 och ingick i seniorlandslaget på damvärja under många år med flertalet deltaganden på EM och VM. Har även tränarutbildningar inom fäktning, riktat mot både bredd och elit. Har lett träningsgrupper i olika former och har tidigare styrelseerfarenhet från Svenska Fäktförbundet.

E-post: This is a mailto link

Valberedning

  • Fredrik Eriksson, Ordförande
  • Joseph Renda, Ledamot
  • Julia Lindgren, Ledamot

 

 

 

Uppdaterad: 26 AUG 2018 12:14
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Fäktkonstens Främjande - Fäktning
Döbelnsgatan 60
11352 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info