Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


Fredrik Eriksson, Ordförandefe

Jag har haft nöjet att sitta i FFFs styrelse sedan 2003, tror jag ska jag tillägga. Åren flyger när man har skoj. Började fäkta som 17-åring och tror mig fäkta fortfarande, det är långt emellan gångerna. Värja har alltid varit mitt vapen, även om jag har ett DM-guld i florett. 

E-post: This is a mailto link 

 

 

Jeannette Runold, Ledamot

Jag startade med fäktning 1973 och tränar fortfarande på måndagar. Jag har en dotter och en son som fäktar samt en bror som vunnit OS för att inte tala om min mamma som höll ordning på FFF som sekreterare - så jag är uppvuxen med FFF. Kort sagt så brinner mitt engagemang för FFF.

E-post: This is a mailto link 

 

Anneli Strand, Ledamot

Jag har två döttrar Jenny och Olivia, som tränar och tävlar
för FFF. Jag har under mina år som fäktförälder kommit att engagera mig i olika delar av klubbens aktiviteter och uppdrag och därigenom fått en inblick i klubben och fäktning som sport. Sedan våren 2012 är jag med i styrelsen med uppdraget riktat mot ungdomsfrågor.

E-post: This is a mailto link 

 

Bo Lindgren, Ledamot

Jag kom in i FFF när min dotter Julia började. Själv har jag fäktat i en annan klubb några år på 1990-talet och har nu återupptagit träningen på FFF. Är mycket intresserad av ungdomsverksamheten där jag sett utvecklingen gå starkt framåt de senaste åren, både med en ökad bredd och en rejäl satsning på att utveckla unga talanger.

E-post: This is a mailto link

 

Rikard Ekman, Ledamon

Min första riktiga fäktmästare var Béla Rerrish, som på 80-talet satte sin prägel på både min personlighet och min fäktstil! Efter ett långt uppehåll har mina barn fört mig tillbaka och jag brinner för både bredd & spetts inom fäktningen. Jag tycker att sportsmannaandan är oerhört viktig och det är något unikt inom vår sport.

E-post:This is a mailto link

 

Johan Skierus, Ledamot

Efter en idrottsdag på gymnasiet började jag i FFF:s motionärsgrupp. Samma sorts grupp som jag idag tränar. Jag tycker fäktning är en sport för alla, en sport med stor potential. Jag ansvarar för motionärsfäktningen där alla är välkomna.

E-post:This is a mailto link

 

 

Eric de Groat, Suppleant

Jag började fäkta på det glada 90-talet och tyckte det var det roligaste jag någonsin gjort. Efter att ha vilat mig i form i 20 år är jag åter på pisten, nu i sällskap av flera av mina barn. Det är fortfarande det roligaste jag gjort och det känns självklart att också engagera sig i klubbens styrelse!

E-post:This is a mailto link

 

Monica Nilsson Bäckström, Suppleant

E-post:This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Thomas Schiöler, Ledamot

E-post: This is a mailto link

 

Adjugeragde till Styrelsen

  • Lotta Engdahl, Web och kommunikationsansvarig
  • Stefan Jansson, Ekonomi 

 Valberedning

  • Yvonne Fagell, Ordförande,This is a mailto link
  • Lars Lindblad, Ledamot

 

 

 

Uppdaterad: 26 AUG 2018 12:14
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Fäktkonstens Främjande - Fäktning
Döbelnsgatan 60
11352 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info