Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


 

Johan Skierus, Ordförande

 

Efter en idrottsdag på gymnasiet började jag i FFF:s motionärsgrupp. Samma sorts gruppsom jag idag tränar. Jag tycker fäktning är en sport för alla, en sport med stor potential. Jag ansvarar för motionärsfäktningen där alla är välkomna.

 

E-post:This is a mailto link

 

Jeannette Runold, Ledamot

Jag startade med fäktning 1973 och tränar fortfarande på måndagar. Jag har en dotter och en son som fäktar samt en bror som vunnit OS för att inte tala om min mamma som höll ordning på FFF som sekreterare - så jag är uppvuxen med FFF. Kort sagt så brinner mitt engagemang för FFF.

E-post: This is a mailto link 

 

 

Tor Forsse, Ledamot 

Fäktat sedan 1984 - ingick i kadett- , junior- och seniorlandslaget i Herrvärja. Lång erfarenhet av elitidrott och breddidrott - arbetar som idrottslärare på gymnasiet sedan 20 år tillbaka.

E-post: This is a mailto link

 

 

 

Rikard Ekman, Ledamot

Min första riktiga fäktmästare var Béla Rerrish, som på 80-talet satte sin prägel på både min personlighet och min fäktstil! Efter ett långt uppehåll har mina barn fört mig tillbaka och jag brinner för både bredd & spets inom fäktningen. Jag tycker att sportsmannaandan är oerhört viktig och det är något unikt inom vår sport.

E-post:This is a mailto link

 

 

Cecilia Forssius, Ledamot

E-post: This is a mailto link 

 

Philip Wallenius,Ledamot

Jag började fäkta på FFF 2012. Då i en motionärsgrupp jag nu är tränare för. Fäktar både sabel och värja. Jag jobbar tillsammans med Johan Skierus med att återetablera sabeln som en del av Svensk fäktning. Jag är för närvarande tränare i både värja och sabel, för ungdomar såväl som seniorer och veteraner. Jag anser att en fäktnation ska ha kompetens att fäkta alla tre vapen och att alla ska kunna hitta just sin favorit. 

E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

Monica Nilsson Bäckström, Ledamot

E-post:This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Birgit Eiermann, Suppleant 

E-post: This is a mailto link

 Valberedning

  • Selena Svilar, Ordförande
  • Joseph Renda, Ledamot
  • Andrés Gomez Lagerlöf, Ledamot

 

 

 

Uppdaterad: 26 AUG 2018 12:14
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Fäktkonstens Främjande - Fäktning
Döbelnsgatan 60
11352 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info