Hoppa till sidans innehåll

Våra tränare


THIERRY TROTTEIN

FFF's Fäktmästare Thierry examinerades som Maître d'Armes i Paris och blev fransk mästare både som junior och senior innan han redan som 21-åring började som tränare. Han är sedan 2002 huvudtränare och ansvarig för all träning på FFF.

 

 

 

MAX KÖRLINGE

Tränare med fokus på ungdomar och juniorer och Svensk förbundskapten för kadetter och juniorer. Max har sin utbildning från Sverige och Tyskland och har varit på FFF en längre tid.

 

 

 

GRIGORI BESKIN

Grigori är från Israel och fäktar i deras landslag med sikte på nästa OS. Med sin internationella erfarenhet bidrar han med perspektiv och spetskunskap till de mest ambitiösa fäktarna. Grigori har sitt fokus på ungdomar och juniorer.

 

 

BENEDICT CHAMBERS

Ben kommer från Irland där han tävlade för Salles des Armes Duffy. Har tränat andra sedan han var 15 på Irland och vid University of Connecticut. På FFF fokuserar han på ungdomar och Juniorer.

 

 

 

MIGUEL RODRIGUEZ MEDINA

Fäktmästare Miguel Rodriguez Medina är född i Mexico City. Han examinerades som Maître d'Armes och är professor of the British Academy of Fencing.

 

 

JOHAN DE JONG SKIERUS

Fäkttränare och fysansvarig i klubben. Johan ansvar för motionärer och vuxna fäktare i föreningen, värja och sabel. Han leder dessutom programmet för fysiska utvecklingen av juniorer och seniorer på FFF. Utbildad i sabel av tvåfaldiga OS-medaljören Ioan Pop, Rumänien.

 

 

PHILIP WALLENIUS

Tränar barn och vuxna i värja och sabel i föreningen. Philip är utbildad i Frankrike vid Section Paloise, en av landets bästa sabelklubbar. 

 

 

NATALIA BESKIN

Natalia kommer från Kiev, där hon var fäktare och tränare specialiserad i barn- och ungdomsidrott i Dynamo Club Kiev, Olympisk reserv i Ukraina. Här på FFF är hon tränare för nybörjare och noviser. 

Till sin hjälp har våra tränare ett flertal ungdomsfäktare som assisterande tränare. I år är Olivia Hedberg, Ingrid Ekman, Sophie Engdahl, Ian Bäckström och Ebba Eriksson assisterande tränare.

 

 

Uppdaterad: 11 FEB 2018 17:13
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Fäktkonstens Främjande - Fäktning
Döbelnsgatan 60
11352 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info