Hoppa till sidans innehåll

Avslutning och sommarfäktning

31 MAJ 2018 14:04
Nu går vi mot sommaren och det är snart dags att tacka för den här terminen. Läs mer om avslutning och träning under sommaren.
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2018 14:06

Nu går vi in mot sommaren och det är dags att tacka för denna termin. Här följer lite viktig information: Sista träningen för terminen är lördagen den 2 juni. 

Terminsavslutning med bullar och saftkalas blir det måndagen den 4 juni kl 18, för hela vår ungdoms- och juniorverksamhet, med föräldrar. Kaffe och bullar till självkostnadspris. Alla välkomna!

Sommarlovsverksamhet blir det 18-21 juni. Det blir två pass, ett kl 10-11.30 och ett kl 13-ca 15, den 21 juni bara förmiddagspass.  Det blir bollspel, fäktning, uteverksamhet om vädret tillåter, och bad om någon förälder kan ställa upp och vara med. Ingen föranmälan, kostnaden 400 kr, vilken betalas kontant eller per swish på plats. För lunchen tar man med egen matsäck. Man kan delta i bara ett pass eller i alla sju, fritt att välja. Välkomna!

Seniorträningarna tisdag och torsdag övergår efter den 4 juni till Sommarfäktning och då med start kl 18. Där är alla välkomna! Träningen sker när det finns någon med nyckel finns där, men det brukar inte vara några problem förutom kanske precis i mitten av juli.

Augustiläger håller vi på och planerar för. Det blir i så fall ett stockholmsbaserat läger under v. 33, mer information kommer senare.

Nybörjargrupper blir det på klubben till hösten för barn, ungdomar och vuxna. Tipsa gärna vänner och bekanta!!

Höstterminen startar v. 34, med träning i kadett- och juniorpassen, med samma träningstider som denna termin, dvs måndag kl 18.30 och onsdag kl 19, och när man tränat där så är det en möjlighet att träna tisdag och torsdag kl 19 och även söndag kl 11. 


Skribent: Yvonne Fagell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Fäktkonstens Främjande - Fäktning
Döbelnsgatan 60
11352 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info