Hoppa till sidans innehåll

Mycket fina FFF-framgångar vid Malmö International

11 JUN 2019 13:34
Vid helgens tävlingar - Malmö International 2019 - gick våra unga damer mycket starkt men även en av våra herrar i förskingringen samt några veteraner.
  • Uppdaterad: 11 JUN 2019 13:34

I damernas seniortävling gjorde Elvira Mårtensson och Sophie Engdahl upp i finalen där Elvira vann med minsta möjliga marginal. FFF på både första och andra plats. Tjusigt! I herrarnas seniordito fäktade Karl Harmenberg, som för närvarande bor i Köpenhamn, utmärkt och tog en bronspeng. Nota bene: I herrarnas tävling var startfältet ovanligt starkt med många duktiga danskar, polacker, norrmän och holländare. Bra gjort, Kalle!

Pia Albertsson, som slogs ut av Elvira i 16-tablån, tog även ett guld i +50-klassen. Janne Tivenius tog ett brons i herrar +50 (han har tidigare vunnit seniorklassen i Ystad International som var föregångare till dagens tävlingar i Malmö). Men det ska också sägas att det inte var så många deltagare i veteranklasserna.

Ps. Den som är road kan gärna läsa länkad artikel från Ystads Allehanda som berättar hur Janne Tivenius fick ”glädjefnatt” när han vann för nio år sedan.  

http://www.ystadsallehanda.se/sport/gladjefnatt-efter-segern/

Skribent: Yvonne Fagell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Fäktkonstens Främjande - Fäktning
Döbelnsgatan 60
11352 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info