Hoppa till sidans innehåll

Nu är FFF igen bästa klubben i Sverige!

09 DEC 2019 13:37
Äntligen. Ordningen är återställd. FFF har ånyo visat att den är den i särklass bästa fäktklubben i Sverige genom att vinna guld i tre av fyra fäktklasser. Dessutom knep vi två silver….
  • Uppdaterad: 09 DEC 2019 13:37

I helgen anordnade ÄFK Lag-SM i fäktning. I herrklassen tog FFF 1 hem segern mot FFF 2. Guldlaget bestod av Grigori Beskin, Tor Forsse, Andres Gomes och Karl Harmenberg. Lag 2: Christian Gustavsson, Karsten Kaping, Jan Tivenius och C-H Wendt. Ett strålande resultat av hela 20 deltagande lag. DIF kom på en härlig tredjeplats.

I Damvärjan vann FFF Stockholm med Elvira Mårtensson, Åsa Linde, Sophie Engdahl och Selma Abu Eid Tjulin mot FFF Stockholm 2: Runold x 2 (Jeannette och Vendela), Pia Albertsson och Olivia Hedberg. Suveränt resultat av tio deltagande lag. DIF kom på en trevlig fjärdeplats.

Men det skulle inte räcka med att vara bäst i värja! FFF slog till med att vinna guld i herrarnas sabeltävling genom att slå Lugi som oftast är riktigt vassa i denna gren. Det vinnande laget bestod av Johan de Jong Skierus, Philip Wallenius, Max Pavel Typl.   Fem lag tävlade.

Grattis alla duktiga FFF:are! Och grattis också till övriga FFF:are som deltog i denna mysiga – och viktiga - tävling.

 

 

Skribent: Yvonne Fagell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Fäktkonstens Främjande - Fäktning
Döbelnsgatan 60
11352 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info