Hoppa till sidans innehåll

Nu vet ni snart vad som är Mullsjö-andan!

28 AUG 2020 11:13
Har ni hört talas om Mullsjö-andan? Det är när ett gäng ungdomar från Stockholm samlas i Västergötlands skogar och tränar hårt och bygger klubb-gemenskap – och laddar upp för kommande säsong.
  • Skapad: 28 AUG 2020 11:13

Det som behövs för att skapa Mullsjö-andan är intensiva träningspass, inspirerande och tuffa tränare, härliga bad, roliga lekar, kompisar i många åldrar, mat som mättar magarna, att bo och leva ihop, en vacker plats, och så klart världens bästa barn och ungdomar.

I årets upplaga hade vi hela Mullsjö Folkhögskola för oss själva, fantastiskt väder och en stor grupp barn och föräldrar – för många var det första gången. Barnen var uppdelade efter ålder och fäkterfarenhet, från de färskaste barnen till våra mest rutinerade och erfarna ungdomar. Även föräldrarna var inkluderade i tränings-schemat, med både fäktning, fyspass, och löparrundor för de som ville. Vi har förutom träning lärt oss massor om hur det är att vara fäktare och fäktförälder, allt från domarutbildning via mekarkurs till vad som behövs för en fungerande klubb. Vi har låtit hela Mullsjö veta att när FFF är på plats är det ”En för alla – alla för en” som gäller!

Skribent: Yvonne Fagell
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Fäktkonstens Främjande - Fäktning
Döbelnsgatan 60
11352 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info