Hoppa till sidans innehåll

Träning & Avgifter


NYBÖRJARE

Som nybörjare får du lära dig grunderna i fäktning, att sätta en stöt och försvara dig mot motståndaren och utveckla din snabbhet, koordination och kondition. Till kursen behöver du långa träningsbyxor och träningsskor med ljus sula. Övrig utrustning lånar vi ut den första terminen. Anmälan till nybörjarkursen är bindande. Alla anmälningar bekräftas via mail.

ELITFÄKTNING

Klubben satsar hårt på elitträning för både juniorer och seniorer. På FFF tränar en stor del av den svenska värjeliten - både damer och herrar.

MOTIONSFÄKTNING 

Det här är gruppen för dig som är över 14 år och inte vill satsa på fäktning på elitnivå.  Gruppen består av fäktare på många olika nivåer. Allt från elitfäktare som har dragit ner på ambitionsnivån till fäktare som "bara" tycker fäktning är det roligaste som finns.

VETERAN/PENSIONÄR

FFF har en aktiv veterangrupp. I denna ingår dels äldre fäktare angelägna om att fortsätta, dels aktiva pensionärer (i princip 60+) som vill prova på eller återuppta vår härliga sport. Information kan erhållas genom Ulf Lewin, This is a mailto link, 076 -760 26 00.

Uppdaterad: 06 JUL 2018 15:28 Skribent: Thomas Schiöler
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Fäktkonstens Främjande - Fäktning
Döbelnsgatan 60
11352 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info