Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset Jul 2021

16 DEC 2021 21:54
31 dec: Kartan är uppdaterad med ytterligare 5 nya kontroller. Gott Nytt År!
  • Uppdaterad: 31 DEC 2021 11:28

Välkommen ut i naturen!

Fjolårets Naturpasset Julspecial blev mycket uppskattat och därför har vi satt ut kontroller även i år.
FK Boken vill bidra till att skingra mörkret och locka till en promenad eller löptur med kartan i handen. Därför delar vi gratis ut ”Naturpasset Julspecial”. Ta med barnen, farmor, kusinen, bästa kompisen ut på en skattjakt efter kontroller! Så här fungerar det:

Kontroller

Det finns från början 15 kontroller utsatta i Perstorp. Kontrollerna tas i valfri ordning och består av små röd/vita skärmar. Kontrollerna är försedda med en siffra och en bokstav. Notera bokstäverna!

 

Den 24/12 släpper vi några nya kontroller på vår hemsida och samma sak den 31/12. Vi lägger ut en PDF på hemsidan, rita av kontrollerna eller skriv ut en ny karta. Alla kontroller sitter sedan ute till och med den 30 januari.  Se hemsidan: www.fkboken.se.

Karta

Kartan är en orienteringskarta i skala 1:10 000, viket innebär att 1 cm på kartan motsvarar 100 m i verkligheten. På kartan finns ett antal kontroller inritade (violetta ringar) med tillhörande kontrollnummer.

 

Kartor kan du skriva ut själv från hemsidan eller hämta hos Modehälsan eller Plastens Hus/Turistbyrån. Här finns kartan (uppdaterad 31/12).

Priser

Naturpasset är i första hand en motionsaktivitet i egen takt, men det går också att vinna priser. För att vara med i utlottningen av presentkort, så swishar du 20 kr till nummer 123 218 1774 senast den 30 januari. Du kan också skanna QR-koden:

 

I meddelandet skriver du ett ord på minst fem bokstäver som du skapat av bokstäverna du hittat. Varje inbetalning på 20 kr och nytt ord blir en lott i vår dragning. Har du flera ord kan du swisha hela summan samtidigt. Mejla oss på This is a mailto link om du vill svara och betala per brev, så ordnar vi det.

Vid frågor

Om du har frågor eller om en kontroll skulle saknas eller vara trasig, kontakta FK Boken på This is a mailto link.

Julgåva

Uppskattade du Naturpasset? Swisha gärna ett extra bidrag till FK Boken på 123 218 1774. Tack!

 

Skribent: Håkan Palm

Gynna våra sponsorer:

 

 

 


 

Stöd FK Boken genom att handla i Ullmax webshop.
I kassan väljer du "FK Boken" innan du betalar.

Postadress:
FK Boken - Orientering
Harden, Duvstigen 14
28437 Perstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info