Hoppa till sidans innehåll

Vinst i premiären

15 APR 2012 15:58
Fantastiskt underbar vinst i premiären mot IK Tord. Kunde från avbytarbänken njuta av en rätt igenom stabil laginsats när IK Tord slogs tillbaka med 3-0.
  • Skapad: 15 APR 2012 15:58

Bättre start än så här kunde vi knappt få. Stabilt spel öven 90 minuter bäddade för en säker seger. IK Tords tidiga utvisning gynnade oss givetvis väldigt mycket men alla vet samtidigt hur svårt det kan vara att spela mot ett lag som har en man mindre på plan. Det är inte alltid självklart att man ska rulla ut dem ändå.

 

Hödjpunkter från matchen.

 

* 2-0 målet, Adam Stefansson och Robin Sjöö visade prov på utmärkt samarbete när de bägge uppmärksammade att Tords högerback låg fel i positionen. Ett snabbt inkast av Adam över backen till en djupledslöpande Robin som kunde spela in bollen i mitten till en framstormande Adam Kaarle och 2-0 till KAIF.

 

* Anton Sigvardssons spel över 90 minuter. Gjorde det mesta rätt under matchen och gav verkligen Adam Kaarle en hård kamp om utmärkelsen "matchens lirare". Vill speciellt nämna "Sigges" genomskärare till Robin Sjöö i andra halvlek. Fantastisk speluppfattning och grym precision. Passet skar igenom mellan mittback och högerback och friställde Sjöö. Tyvärr inget mål den gången.

 

* Adam Kaarle fortsätter att leverera. Tung att möta för motståndarna. Kaarle river, sliter, kämpar och framförallt producerar poäng på löpande band. Hans spel håller mig på bänken, men jag gör det med ett leende. Det är en fröjd att se honom spela just nu!

 

* Hjalles vurpa i halvtid. Med händerna fulla dök han snabbare till marken än någonsin tidigare. Resulterade i en klase krossade bananer. Vad hände egentligen Hjalle?

 

* Segersången "Best of you" med Foo Fighters som sedan i år spelas efter varje vinst. Åldermannen "Sankan" fick i uppgift att välja låt och har gjort ett briljant val. Hoppas vi får höra den många gånger i år... 

Skribent: Pierre Nilsson

Postadress:
FK Karlskrona - Fotboll
Västra Mark
37141 Karlskrona

Kontakt:
Tel: 0455311850
Fax: 0455311858
E-post: This is a mailto link

Se all info