Hoppa till sidans innehåll

Halvtidsvila i GEC och Cupsammanställning

2018-06-07 11:21
Helt FANTASTISK uppslutning, totalt har 119 olika förare kommit till start i de första tre deltävlingarna i GEC, med ett genomsnitt på 85 förare vid varje deltävling. Otroligt kul!
  • Uppdaterad: 2018-06-07 11:21

Nu går vi till "halvtidsvila" och många fick sig en riktig genomkörare i ett rekordvarmt race på Åby Raceway. Många kommer delta i Stångebroslaget och kan man få en bättre generalrepetition inför ett ofta ännu varmare race?

Vi är många som lägger ner mycket av vår fritid för att allt ska bli så bra och roligt som möjligt och nu siktar vi mot ett möte i organisationskommittén för att utvärdera och ta vara på de erfarenheter som "första halvlek" givit oss, om Ni har lust och möjlighet att hjälpa till i arbetet, tveka inte att höra av Er till undertecknad!

Påminner naturligtvis till deltagande i banläggning inför tävlingarna, detta gör att man som förare har en bra möjlighet att memorera banan, man har även möjlighet att påverka bansträckning så "det passar så bra som möjligt"!

Nästa race, GEC 4 är den 1/9 i Follingbo, en Typ 1 MIX och en perfekt start inför höstens långlopp, se till att vara med, nu ska vi upp i 100 förare!!

Under sommaren kommer vi presentera en fantastisk träningsnyhet och möjlighet, håll utkik på hemsida och sociala medier!!

Vi i FMCK och organisationskommittén GEC önskar Er alla en fantastiskt trevlig sommar och varmt välkomna tillbaka när eftersommaren på Gotland tar sin början!

Håll igång med träning under sommaren!

/Roger Sundberg (Ordf.)

--------------------------------------------------------------------------

Cupsammanställning GEC efter tre deltävlingar:

Skribent: Roger Sundberg
Epost: Adressen Gömd

Hitta till vår crossbana (Sandbanan P18)


Visa större karta

Postadress:
FMCK Gotland - Motorcykel och Snöskoter
Box 1077
62121 Visby

Kontakt:
Tel: 073-650 13 33
E-post: This is a mailto link

Se all info