Hoppa till sidans innehåll

Info från Extra Kårstämman!

08 JAN 2020 22:08
Den 12 december genomfördes en extra kårstämma där beslut togs om att föreningen kommer att delas, vilket innebär att Enduroverksamheten framåt kommer att bedrivas i den nybildade klubben GEC MS.
  • Skapad: 08 JAN 2020 22:08

Bakgrund till denna delning kan ni se i tidigare information (se länk här:), "FMCK Gotland som förening/kår har under många år varit mer eller mindre uppdelad i två grenar, en militär/grön del med ordonnansverksamhet och en civil del med tävlingsverksamhet inom främst Enduro. En sammanhållande faktor har tidigare varit att gemensamt ansvarat för arrangemanget Gotland Grand National som nu är sålt och avvecklat för föreningens del.
Då bägge verksamheter växer kraftigt samtidigt som de gemensamma och sammanhållande delarna minskar föreslås en delning av föreningen/kåren för att på skilda håll verka för en fortsatt god tillväxt i medlemmarnas intresse och god föreningsanda".

Efter den första Extra kårstämman den 24 augusti har en arbetsgrupp jobbat fram ett avtalsförslag för denna delning samt har en ny förening/klubb bildats - Gotland Enduro Cross Motorsällskap där då all Enduroverksamhet framåt kommer att bedrivas. FMCK Gotland kommer enbart att bedriva ordonnansverksamhet, dvs ingen organiserad Enduro och/eller Crossverksamhet kommer att bedrivas i FMCK Gotlands regi. 

Medlemmar som har haft en förarlicens via FMCK Gotland har fått fylla i en blankett där man valt att avsluta sitt medlemsskap i FMCK, bli medlem i GEC MS och också flytta över sin licens. Mer om vad som gäller kan ni läsa på GEC MS hemsida.

Har du som medlem nåra frågor kring detta så går det bra att kontakta någon av oss i interrimsstyrelsen eller mail på: This is a mailto link 

Kontaktuppgifter hittar du här:

 

Skribent: Anette Medbom
Epost: Adressen Gömd

Hitta till vår crossbana (Sandbanan P18)


Visa större karta

Postadress:
FMCK Gotland - Motorcykel och Snöskoter
Box 1077
62121 Visby

Kontakt:
Tel: 0707497796
E-post: This is a mailto link

Se all info