Hoppa till sidans innehåll

Luciarace/Tidsträning MHF Othem 9 december

2017-11-11 18:17
Vi (MHF Othem) vill kolla om det finns intresse för att genomföra ett Luciarace/tidsträning med lag om 2-3 deltagare och tanken är att det ska köras i två etapper, ett i dagsljus och ett i mörker. OBS: Anmäl Er INNAN den 3 december!!!!
  • Uppdaterad: 2017-11-13 23:58

OBS! Detta är en Tidsträning! Det kommer INTE att publiceras resultat och ingen prisutdelning (allt enligt Svemos regelverk).

Vi tänkte se om intresse finns för att köra ett Luciarace som en tidsträning ? Vår tanke var att göra en rolig tidsträning så enkelt och billigt som möjligt. Alla är välkomna. Inga transpondrar. Det finns dock ett krav och det är att alla har en giltig tävlings/träningslicens. Det går bra att lösa träningslicens via Svemo TA för 500:- om man inte har tex helårslicens. Vi har ingen möjlighet själva att sälja licenser, och det är licensen som är varje förares försäkring ifall något händer.

Så här har vi tänkt. Lagen består av 2-3 förare. Man bestämmer själva hur många varv man kör innan växling. Vi kör först 3 timmar i dagsljus. När 3 timmar har gått så flaggas alla lag av efterhand. Därefter har vi paus på cirka 1,5 timma medan vi väntar på att mörkret infinner sig. När det sen är mörkt så kör de lag som vill 2 timmar till. Sen räknar vi ihop antal varv. Men man kan alltså enbart köra dagetappen om man vill.

Vi kommer att vara hos Mhf i Othem. Det kommer att kosta 50:- i träningsavgift per förare som vanligt. Betalas enklast via swish på 1235113048 och visas upp ihop med licensen för träningsansvarige vid anmälan på plats.
Varven kommer att räknas manuellt så när ni har anmält ett lag så får ni ett startnummer. Ni får själva köpa siffror att sätta på nummerplåtarna. Valfri bottenfärg med synliga siffror.

Anmälan görs så fort ni har bestämt er till Thomas Hansson på 076-210 99 25. Skriv namnen på samtliga förare. Sista dag för anmälan är den 3/12.
Om det blir tillräckligt många som anmäler sig tidigt så kanske vi kan få Mhf att hålla kiosken öppen.
Anmälan på plats blir mellan klockan 9.00-10.00. Starten kommer att gå 11.00. Förarmöte sker en liten stund innan start.

Arrangör: MHF Othem

Välkomna med Er anmälan!

Skribent: Anette Medbom
Epost: Adressen Gömd

Hitta till vår crossbana (Sandbanan P18)


Visa större karta

Postadress:
FMCK Gotland - Motorcykel och Snöskoter
Box 1077
62121 Visby

Kontakt:
Tel: 073-650 13 33
E-post: This is a mailto link

Se all info