Hoppa till sidans innehåll

Kårmästerskap 2018

2017-12-08 15:12
Söndagen den 29:e april återupptas traditionen med ett Kårmästerskap i Enduro för FMCK Örebro. Mästerskapet kommer avgöras på Villingsbergs skjutfält och alla medlemmar är välkomna. Banan anpassas för nybörjare.
  • Uppdaterad: 2018-04-04 10:05

Avrostning, uppvärmning, korvgrillning och skogsmys utlovas tillsammans med mindre allvarligt men likväl en tävling för att kora FMCK Örebros snabbaste enduroförare. Vandringspriset står och väntar.

 

Arbetshypotesen på tävlingsupplägg lyder som följer:

 

1 klass, valfri mc, militär eller civil. Banan kommer avlysas och ej gå på allmän väg så även yngre förare kan delta. Riktigt unga ska ha följeslagare. Det ska vara möjligt att både delta och vara följeslagare.

 

Central depå med tillgång till sträckorna.

 

Specialsträckor med individuell start.

 

Sträckning

SP1

Ett kortare specialprov uteslutande på bandvagnsspår som körs en och en och valfritt antal gånger. Snabbast tid på sträcken är den som noteras i resultatet. En tid på den sträckan räcker för att ingå i resultatlistan.

 

SS2 och SS3

Något längre och lite tuffare. 50% bandvagnsspår, 50% rätt snäll skogsstig. Nått bök. För att vinna tävlingen är det nog lämpligt att köra även dessa. J Vill vi så kör vi dessa en gång till som SS4 och SS5. För så långa är de inte.

 

Välkomna!

Skribent: Christofer Ulfgren
Epost: Adressen Gömd

Var först med det senaste, gilla oss på Facebook!

Varje torsdag kl.18.00 har FMCK Örebro mekkväll i garaget. Målsättningen är att minst en styrelseledamot ska finnas på plats vid dessa tillfällen.

Postadress:
FMCK Örebro - Motorcykel och Snöskoter
Argongatan 120
70374 Örebro

Kontakt:
Tel: 019-126604
Fax: 019-395163
E-post: This is a mailto link

Se all info