Hoppa till sidans innehåll

Kallelse till FMCK Umeås årsmöte

13 DEC 2019 08:14
Lördagen den 15 februari kl. 16:00 hålls årsmöte och direkt efter det middag och fest på Garnisonsmässen.
  • Uppdaterad: 02 JAN 2020 16:56

Kallelse till FMCK Umeås årsmöte
och inbjudan till efterföljande fest.

Härmed kallas du till FMCK Umeås årsmöte, Lördag den 15 februari klockan 16:00.

Platsen för årsmötet är i Mässen under restaurang Vildmannen. Parkera gärna på Umestan och följ marschallerna.

Vi fikar tillsammans och håller årsmöte där en ny styrelse för kommande år ska utses. Årsmöteshandlingarna delas ut på mötet. Om du vill lämna en motion till Årsmötet så kan du e-posta den till This is a mailto link före den 30/1.

Vi ska tillsammans i de olika sektionerna – Enduro, Trial och Ordonnans ta fram tankar, idéer och planer för hur vi vill att det ska fungera i vår förening och hur vi kan utvecklas på kort och lång sikt. Vilka aktiviteter ska vi försöka ordna? Hur kan depåområdet utvecklas nu när vi samlar all verksamhet dit? Hur många tävlingar kan/vill vi arrangera? Hur kan vi locka fler till vår förening?

Det finns många frågor att ta tag i. därför är det viktigt att just du kommer och säger vad du tycker och vad du vill jobba med för FMCK Umeås utveckling. Årsmötet beräknas hålla på till ca klockan 17:00

 

Efter årsmötet så ska vi ha en gemensam middag för alla som vill. För medlemmar kostar det 100 kr, för icke medlem 200 kr, så ta gärna med respektive. Alkohol finns att köpa i baren. Man får inte medta egen alkohol. Betalningen sker på plats via swish eller kontant.

För att vi ska veta hur mycket mat vi ska fixa, ska du föranmäla innan 20-02-09 till This is a mailto link att ni kommer.

Till sist vill vi påminna om Medlemsavgiften för 2020

Medlemskapet kostar 300 kr samt 100 kr för ytterligare familjemedlem på samma adress.

Postgiro 461836-9

Internetbank: Om du inte rymmer all information i textfältet på din internetbank så skriv endast namn och personnummer. Sedan kompletterar du dina uppgifter genom att skicka ett mejl till kassören Krister Grahn: This is a mailto link
Skriv att du betalat in medlemsavgift, namn, personnummer och övriga uppgifter för samtliga som ska vara med i familjemedlemskapet.

Har du någon fråga? Kontakta Tomas Björk, 070-695 31 19

eller via mejl This is a mailto link

Med vänliga motorcykelhälsningar / FMCK Umeås styrelse

Skribent: Jonas Aronsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
FMCK Umeå - Motorcykel och Snöskoter
Box 3088
90303 Umeå

Kontakt:
Tel: 0706442211
E-post: This is a mailto link