Hoppa till sidans innehåll

Nytt år ny ordförande

07 JAN 2021 10:55
  • Skapad: 07 JAN 2021 10:55

Ja då har vi 2021 i kalendern och med en liten snabb blick tillbaka på det gågna 2020 så kan vi konstatera att det har hänt en stor sak och vi har alla blivit påverkade av Covid-19 pandemin som är över oss.

Jag Lars-Erik Eriksson axlade den mantel Seppo efter lång och trogen tjänst lämnade till mig att fylla efter årsmötet i november. Jag skall göra mitt bästa för att få klubben att växa och förbättra möjligheterna för våra unga hoppare att kunna utöva sin idrott.

Det finns massor med saker jag vill göra men som alla vet krävs det både ekonomi och engagemang från både unga och föräldrar som vill och kan engagera sig. Så jag börjar sakta med att göra mig hemmastadd och köra träningar och hoppövningar med de aktiva vi har idag. Vi kommer utöka både tider och tränigstekniker löpande under säsongen så följ oss på FaceBook eller kontakta mig så berättar jag mer.

Idag är träningstiderna väldigt flexibla då jag anpassar dem runt utövarnas möjligheter och kapacitet. 

Vi behöver alltid hjälp av föräldrar och andra som vill engagera sig i att hjälpa till med allt från att kanske snickra lite i backen till sälja bingolotter.

Jag har mycket mer att säga och kommer löpande skriva mer nyhetsbrev och lknande samt vara mer aktiv på vår FaceBook-sida så tveka inte att leta upp oss där, kontakta mig direkt eller dyk upp på en träning för att få mer information.

Skribent: Lars-Erik Eriksson
Epost: Adressen Gömd

Kom och titta när vi tränar. 

Vem vet, ni kan bli sugna på att prova.

Vi har all utrustning ni behöver.

Vill ni stödja klubben kan ni till exempel köpa bingolotter upp till höger här på sidan.

Vill ni stödja via sponsring så kontakta Lars-Erik

Postadress:
Fagersta BHK
Lars-Erik Eriksson, Bergslagsvägen 14 B, 1102
73732 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0733013777
E-post: This is a mailto link