Hoppa till sidans innehåll

GDPR

2018-06-03 23:02
Som ni förmodligen inte missat ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR) den 25 maj. Här hittar ni klubbens nya integritetspolicy.
  • Uppdaterad: 2018-07-14 12:33

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar och utbildningar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändrades något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den via länken nedan.

Integritetspolicy Fagersta RK

Skribent: Anna Rosendal
Epost: Adressen Gömd

Swish

Kiosk 123 226 63 77

Privatlektioner 123 165 69 17
Vid betalning ange: Privatlektion, ryttarens namn, datum

Används vid privatlektioner 

U-sek 123 663 27 49
Vid betalning ange: aktivitet, deltagarens namn, datum 

Används vid ponnyridning, U-seks aktiviteter

Övrigt 123 626 78 35
Vid betalning ange: aktivitet (tex P&J el. ridhushyra), ryttarens namn, datum 
Används till helg- och lovaktiviteter, ridhushyra, och allt övrigt

 

 

Vi stödjer Fagersta Ryttarklubb

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Fagersta RK - Ridsport
Svartbergsvägen 75
73792 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0223-541 40
Fax: 0223-540 14
E-post: This is a mailto link

Se all info