Hoppa till sidans innehåll

Falbygdens HSF - Ridsport

Uteritt fixNya ridbanan fixLinnea fix2Inför lektion fixCarina Corona fix__________________________________________________

FHF Nyheter

2020-02-19
Det var spänning in i det sista innan det stod klart att Oscar Lundh och Lavally Dawn Gipsey gick till final i Sverigeponnyn. Men det gick vägen och nu är FHF-ryttaren Oscar Lundh en av de tio som gör upp i finalen i Scandinavium på lördag.
 
2020-02-13
Ytterligare en FHF-ryttare kommer till start under Gothenburg Horse Show. Det är Sofia Spaak Andersson som hoppar 5-åriga Vienta i Swedish Warmblood Trophy.
 
2020-02-11
FHF-ryttaren Stina Efraimsson är i final på Scandinavium - för fjärde året i rad. I år är det GHS Young Rider Cup som gäller för Stina och Balu Boris S.
 
2020-02-10
Den funktionärsfest som var planerad till mars kommer att arrangeras senare under året. Detta för att vi vill avvakta tills anläggningen åter är öppen eftersom vi först då vet hur tävlingsåret blir.
 
2020-02-10
Nu är det hög tid att betala medlemsavgift för 2020. Medlemsavgiften är 265 kronor för juniorer (till och med det år du fyller 18 år) och 390 kronor för seniorer.

Ungdomssektionen

Alla medlemmar mellan sju och 25 år är automatiskt med i ungdomssektionen, som ordnar tävlingar, utbildningar och har hand om ridskolehästarnas skötare.

Föreningen

Falbygdens Hästsportförening driver ridskolan på Klockaregården i samarbete med Frida Andersson. 

Här kan du läsa om medlemsavgifter, vilka som sitter i styrelsen, stadgar och verksamhetsplaner.

Tävling

Här kan du hitta tävlingsdatum, länk till propositioner och anläggningsskisser, läsa om vad som krävs för att vara funktionär och hitta bilder från våra tävlingar.

 

 

Ridskolan

Ridskolan som finns på Klockaregården drivs av FHF i samarbete med Frida Andersson.
Ridskolan har 26 hästar och ponnyer och ridlektioner erbjuds på alla nivåer, från nybörjare barn och vuxna till avancerade grupper. Dessutom anordnas träningar i dressyr och hoppning samt klubbtävlingar.
Instruktörer är 
Frida Andersson, tel 073-515 07 80
Anna Lidar Eliasson
Sofie Millqvist

Falbygdens Hästsportförening har sin verksamhet på Klockaregården strax nordväst om Falköping, längs vägen till Skara.

På anläggningen finns två ridhus, två utebanor, stallar med plats för 50 hästar och många hagar.

Vi har runt 300 medlemmar i alla åldrar och varje vecka görs ungefär 350 uppsittningar på ridskolan - ett antal elever rider alltså flera gånger i veckan.

11 av de 26 ridskolehästarna och ponnyerna ägs av föreningen 2019.

FHF driver ridskolan i samarbete med Frida Andersson, som också är arrendator på anläggningen.

FHF har ett drygt 60-tal aktiva tävlingsryttare på alla nivåer och ordnar också flera tävlingar under året i hoppning och dressyr.

Sisu

Postadress:
Falbygdens HSF - Ridsport
Friggeråker, Klockaregården
52194 Falköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info