Hoppa till sidans innehåll

Har du fått mail från SISU?

06 NOV 2019 17:14
Många medlemmar har de senaste dagarna fått mail från SISU Idrottsutbildarna med en enkät om lärgrupper de kanske inte ens visste att de var med i. Vi förklarar hur det hänger ihop och ber om ursäkt för att vi inte informerat om detta.
  • Skapad: 06 NOV 2019 17:14

Vi måste erkänna att vi varit dåliga på att informera om FHF:s samarbete med Sisu, som är idrottens studieförbund, och vad detta innebär.

Väldigt många aktiviteter och samlingar rapporteras genom SISU:s system för lärgrupper. Det gäller styrelsen och kommittéer, Gröna kortet-kurs, HLR-kurs och andra utbildande möten. Har du gått en utbildning eller varit med om en föreläsning går det säkert lätt att förstå att det är var SISU kallar lärgrupper.

Kanske är det inte lika uppenbart när det gäller tävlingar, men vi tänker att det alltid finns ett utbildande inslag för er som hjälper till som funktionärer. De flesta återkommande tävlingsfunktionärer finns med på olika listor, utifrån var ni oftast är med. Det är endast en timme per tävlingsdag som vi sätter upp som utbildning.

Det står självklart var och en fritt att svara på enkäten eller låta bli.

Vill du inte finnas med på Sisu-listor vid t ex tävlingar respekterar vi självklart det.
Inrapporterade studietimmar innebär dock att Sisu i sin tur kan stötta FHF genom att ta en del av kostnaden för föreläsare och kursmaterial.

Skribent: Anna Nyberg
Epost: This is a mailto link

Falbygdens Hästsportförening har sin verksamhet på Klockaregården strax nordväst om Falköping, längs vägen till Skara.

På anläggningen finns två ridhus, två utebanor, stallar med plats för 50 hästar och många hagar.

Vi har runt 300 medlemmar i alla åldrar och varje vecka görs ungefär 350 uppsittningar på ridskolan - ett antal elever rider alltså flera gånger i veckan.

11 av de 26 ridskolehästarna och ponnyerna ägs av föreningen 2019.

FHF driver ridskolan i samarbete med Frida Andersson, som också är arrendator på anläggningen.

FHF har ett drygt 60-tal aktiva tävlingsryttare på alla nivåer och ordnar också flera tävlingar under året i hoppning och dressyr.

Sisu

Postadress:
Falbygdens HSF - Ridsport
Friggeråker, Klockaregården
52194 Falköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info