Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar först - sen ridskolestart

10 AUG 2021 22:02
Till helgen är det hopptävlingar på Klockaregården. Tyvärr är det inte tillåtet med publik, så du som vill se hästhoppning är välkommen att vara med som funktionär! Du kan också stötta din förening före och efter tävlingarna.
  • Skapad: 10 AUG 2021 22:02

Fredag den 13 augusti kl 17 bygger vi bana och ställer i ordning inför tävlingen, och då är alla välkomna att hjälpa till! 

Lördag kl 8 går första start, och tävlingsdagen håller på till ungefär klockan 17.45. Om du vill komma då och hjälpa till att bygga om inför söndagen är du varmt välkommen!

På söndag är det ponnyhoppning med start kl 9 och slut cirka kl 15. Därefter behöver vi vara många som plockar in allting, för på måndag, 16 augusti är det dags för ridskolestart!

Ett annat sätt du kan stötta är genom att baka till cafeterian. Allt hembakt är välkommet! Bara att lämna in på fredag eller under helgen.

Hör av dig till tävlingsledare Birgitta Fredriksson, tel 073 401 1232 om du vill hjälpa till som funktionär. Alla behövs – alla är välkomna!

Skribent: Anna Nyberg
E-post: This is a mailto link

Falbygdens Hästsportförening har sin verksamhet på Klockaregården strax nordväst om Falköping, längs vägen till Skara.

På anläggningen finns två ridhus, två utebanor, stallar med plats för 60 hästar och många hagar.

Vi har närmare 400 medlemmar i alla åldrar och varje vecka görs ungefär 350 uppsittningar på ridskolan - ett antal elever rider alltså flera gånger i veckan.

12 av de 30 ridskolehästarna och ponnyerna ägs av föreningen 2020.

FHF driver ridskolan i samarbete med Frida Andersson, som också är arrendator på anläggningen.

FHF har ett drygt 60-tal aktiva tävlingsryttare på alla nivåer och ordnar också flera tävlingar under året i hoppning och dressyr.
Under 2020 är vi stolt arrangör av DM/Västgötamästerskapen i hoppning!

Sisu

Postadress:
Falbygdens HSF - Ridsport
Friggeråker, Klockaregården
52194 Falköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info