Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


yonex

YONEX är ett ledande företag inom badminton som tillverkar allt från racketar till de mista accessoarer. De är även stora inom tennis och golf.

 

 

 

carlsberg Carlsberg Sverige är Sveriges ledande bryggeri och erbjuder ett brett urval av drycker. Vi utvecklar, tillverkar och säljer öl, mineralvatten och läsk samt distribuerar ett brett vin- och spritsortiment.
   
kosmonaut  Kosmonaut Events är en totalleverantör när det gäller eventproduktion och tryck. Vi hjälper er med allt från Idé, 3D skisser, projektledning, produktion, etablering och logistik till lagerhållning.  Antingen som helhet eller var för sig. Vi utvecklar och producerar kreativa och spännande koncept för alla typer av events såsom mässmontrar, produktlanseringar, showrooms, inredningar, displaymaterial mm.
   
 FbgElLogo Falkenbergs Elinstallation AB jobbar med är allt från stora företag till privata kunder med mindre servicearbeten. 
   
 HireSoundLogoVitText  Hire Sound Sweden är baserat i Falkenberg. Vi säljer och hyr ut ljud-, ljus- och scenutrustning, projektleder evenemang, utför installationer samt erbjuder teknisk konsultation. Vår meritlista fylls regelbundet på med allt från rockkonserter till teaterföreställningar och symfoniskaorkestrar. Vi ser varje ny kund som den viktigaste för oss, oavsett uppdragets storlek.
   
assemblin Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro.
   
skavileka

Vi säljer LEGO:s original-produkter genom vår webbutik och får genom vårt avtal med LEGO Sverige AB alla nyheter direkt när de släpps i Sverige.

   
 sparbanken Falkenbergs Sparbank är en Sparbank som erbjuder ekonomiska lösningar, personlig och allsidig service av hög kvalitet samt kvalificerad rådgivning. Vi riktar oss främst till privatpersoner, små och medelstora företag, lantbrukare, föreningar och kommuner. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är Falkenbergs kommun, Getinge och dess närområden.
   
 VimoByggLogo Vimos kunder är privatpersoner och företag runt Falkenberg som värdesätter hög hantverkarkvalitet, ett gediget arbete och en personligt bemötande.
Uppdaterad: 31 JAN 2017 08:53 Skribent: Joakim Johansson

 

Postadress:
Falkenbergs BMK - Badminton
Kent Krants, Solhagavägen 40
31139 Falkenberg

Besöksadress:
Falkenbergs Idrottshall, Halmstadvägen 2
31145 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 0705974413
E-post: This is a mailto link

Se all info