Hoppa till sidans innehåll

Meddelande från styrelsen

18 MAR 2020 12:13
I början av veckan hade styrelsen ett möte för att besluta om hur vi ska agera runt show, avslutning och fortsatt träning under rådande omständigheter. Vi kom fram till följande som gäller under förutsättning att läget är som idag.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2020 12:13

Detta kan komma att ändras väldigt snabbt. Så länge som skolorna är igång så fortsätter träningsverksamheten som vanligt. Vi vill också förtydliga att träningen är frivillig och att det är upp till varje åkare/förälder/målsman att avgöra om man vill delta eller inte.

Avslutningsshowen ställs in denna termin.

Avslutning för samtliga grupper blir istället på respektive grupps sista ordinarie träningstillfälle under vecka 13, se tid och datum nedan. 

Grupperna kommer att få göra sina inövade shownummer de första 10 minuterna på träningen och därefter blir det fri åkning, utdelning av plaketter och tack till tränare. 

Klubben bjuder medlemmarna på dricka och liten fika. 

För att minimera antalet personer på läktaren under träningen så ber vi Er att bara närvara med så få föräldrar/anhöriga ni kan. 

Vi ser även över möjligheten att eventuellt filma varje grupps shownummer för er att ta del av vid ett senare tillfälle.

Off ice träningen i Falkhallen fortsätter som vanligt och avslutas vecka 13.

Sista träningstillfälle/avslutning:
Onsdag 25/3 
Rosa grupp kl 16.15 
Skridskoskolan kl 17.15
Brun grupp kl 18.15
 
Fredag 27/3
Orange grupp kl 16.45
Turkos grupp kl 17.45
 
Söndag 29/3
Gul och Röd grupp kl 8.45
Svart grupp kl 10.15
Aktivitetsgruppen kl 11.30
Grön och Vit grupp kl 18.00
Blå och Motionsgruppen kl 19.00 

 

Vi har under året jobbat aktivt med att på lång sikt få till en förlängd issäsong i Falkenbergs ishall. I år har det tidigare beslutats att ishallen skall hålla öppet över Påsklovet vilket gör att vi har våra ordinarie istider inbokade fram till 10 april.

Konståkningsgrupperna har därför eftersäsongs isträning mellan 30/3–10/4 på sina ordinarie träningstider, detta gäller inte skridskoskolan, aktivitetsgruppen och motionsgruppen som avslutas under vecka 13.

När det gäller markträning på eftersäsong som normalt startar efter påsklovet och bedrivs fram till skolavslutningen så återkommer vi med mer information längre fram. 

Klubben förhåller sig till de nationella riktlinjerna och beslutar efter gällande rekommendationer.

 

Med Vänliga Hälsningar

Styrelsen
Skribent: Emil Veijalainen

 

 

 

 

Postadress:
Falkenbergs KK - Konståkning
Box 16
31121 Falkenberg

Besöksadress:
Falkenbergs Ishall, Kristineslättsallén 1
31146 Falkenberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info