Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Hans Hellquist, Svenska Brottningsförbundets ordförande under perioden 1989 - 1993, har avlidit.
 
Äntligen dags för våra damer att tävla. Sofia Mattsson - 53, Johanna Lindborg - 57 och Jonna Malmgren – 50, ställer upp i Grand Prix de France Henri Deglane som startar på fredag 15 januari i Nice.
 
Fortfarande gäller FHM:s och regeringens rekommendationer, att all offentlig verksamhet som inte är nödvändig, inklusive idrottsverksamhet inomhus, ställs in till och med 24 januari.
 
Nedanstående trupp kallas;
 
Måndagen 25 januari och söndagen 31 januari, bjuder SBF in till digitala träffar på temat Strategi 2025. Syftet med träffarna är att presentera arbetet, samt att få ta del av era kloka inspel.
 
Nu ges den andra möjligheten att få guidning i hur ni ansöker om kompensationsstöd. Trots att många av er klubbar är i stort behov av ekonomiskt stöd, är det är relativt få brottningsklubbar som söker det kompensationsstöd som erbjuds via RF.
 
En påminnelse till er klubbar som fått projektstöd under 2020.
 
I Folkhälsomyndighetens förtydligande idag framkom ingenting nytt i hur privata idrottsanläggningar ska agera när det gäller de skärpta rekommendationerna från den 18 december.
 
De senaste dagarna har RF fört samtal med FHM och SKR för att få ett förtydligande när det gäller stängning av kommunala idrottsanläggningar då kommunerna tolkar de skärpta rekommendationerna olika.
 

Nyhetsbrev 10 ute nu

(2020-12-21 08:17)
Som prenumerant hade du fått nyhetsbrevet redan i fredags och bland annat, redan kunnat höra del två i presentationen av utvecklingslagen Team Puts &Tegel och Team Korpberget.
 
Under regeringens presskonferens 18 december, presenterades ett antal nya nationella skärpta restriktioner. All verksamhet som drivs av staten, regioner och kommuner och "inte är nödvändig" bör omedelbart stängas ned fram till den 24 januari.
 

Pelle Svensson har avlidit

(2020-12-17 14:16)
Idag nåddes Svenska Brottningsförbundet av den tråkiga nyheten att Pelle Svensson tyvärr har lämnat oss. Brottaren, ledaren och advokaten blev 77 år gammal.
 
Inför EM och OS-kvalen 2021 berättar SBF:s sportchef vilka förutsättningar landslagen har och hur besluten om EM och OS-kvaltruppen kommer grunda sig på
 
Många kampsportföreningar påverkas hårt av Coronapandemin och dess restriktioner. Många av er behöver ekonomiskt stöd, trots det har vi märkt att det är relativt få kampsport-föreningar som söker det kompensationsstöd som erbjuds.
 
Nedanstående trupp kallas;
 

Postadress:
Falköpings ABK - Brottning
Odenhallen, Odengatan 43
52141 Falköping

Besöksadress:
Odenhallen, Odengatan 43
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kristina.edsberg.ke@gmail.com

Se all info