Hoppa till sidans innehåll

Vill du vara Volontär?


För att anmäla intresse om  att vara Volontär, klicka HÄR! (Anmälan är nu stängd)

Hej Skidvän.

8-10 februari har vår förening Falköpings AIK SK fått den stora äran att arrangera Ungdoms SM på Skidor. Sveriges bästa 15-16 åringar kommer till Mösseberg för att tävla om de ädla medaljerna i tre dagar.

Vi har stor erfarenhet från vår årliga tävling Tour de Mösseberg som vi genomfört 10 år. Vi kommer dock ställas för andra utmaningar nu när vi arrangerar USM. Bland annat är det tävling på fredagen när de flesta av oss jobbar. Redan på torsdagen skall arenan och banorna vara klara för officiell träning. Detta gör att vi behöver iordningsställa vår arena under veckan innan tävlingarna. Vi skall ha lagledarmöten dagen före varje tävling och vi skall arrangera kamratmåltid på fredag kväll. Vi kommer ordna tält med vallabodar för de föreningar som önskar detta.

Allt detta gör att vi behöver din hjälp, du som vill hjälpa oss som volontär.

Vi önskar nu att ni fyller i den bifogade enkäten om er möjlighet att hjälpa oss. Ni får gärna tipsa vänner och bekanta som kanske vill hjälpa till att sätta Falköping på kartan genom att vara volontär. Något pass på parkeringen, sälja lite fika i cafeterian, resa tältet för vallabodarna, Det lilla kan göra skillnad.

Alla som ställer upp och jobbar kommer att få vår arrangörsjacka och man får givetvis förtäring när man jobbar.

Vi kommer också sälja sponsorpaket till företag som vill stötta vårt arrangemang. Har du tips på företag tveka inte att höra av dig.

Hoppas vi ses på Mösseberg i Februari.

//Morgan Tärning Tävlingsledare

0702-327103 This is a mailto link

För att anmäla intresse om  att vara Volontär, klicka HÄR! (Anmälan är nu stängd)

Uppdaterad: 25 OKT 2018 12:38 Skribent: Martin Quick
Epost: Adressen Gömd

 

 

Sisu

 

grasroten_160x160

Postadress:
Falköpings AIK SK - Skidor
Mösseberg Liastugan
52130 Falköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info