Hoppa till sidans innehåll

Ny information angående läger

13 NOV 2018 17:24
Hej Som informerades i söndags avvaktar vi, FAIK, vädret. Just nu ser det ut som att det skall bli mycket kallare från natten till söndag den 18 november.
  • Skapad: 13 NOV 2018 17:24

Hej

Som informerades i söndags avvaktar vi, FAIK, vädret. Just nu ser det ut som att det skall bli mycket kallare från natten till söndag den 18 november. Det innebär att Vemdalen har drygt 5 dagar att spruta snö innan vi kommer upp. Vi har löpande kontakt med Vemdalen men måste besluta oss på torsdag kväll denna vecka.

OBS…om Vemdalslägret blir enligt plan så ligger Idre-lägret som planerat.

Det alternativ som vi har ifall Vemdalen ställs in är att förändra Idre lägret. Vi kommer att erbjuda tre olika varianter på Idre-lägret.

  1. Söndag till Söndag (från 9/12 till 16/12)
  2. Söndag till Torsdag (från 9/12 till 13/12)
  3. Torsdag till Söndag (från 13/12 till 16/12

Detta är det mest snösäkra alternativet vi har kollat på. Det ger en bra möjlighet för många skiddagar till våra aktiva men även en flexibilitet vad gäller datum. Tyvärr kommer vi inte kunna lösa varianter på detta upplägg. Det är dessa tre alternativ vi erbjuder.

Vi går ut med denna information idag eftersom vi redan på torsdag måste ha svar hur/om man avser följa med på nya Idre upplägget. Vi kommer innan torsdag ta fram priser för de olika alternativen.

Anmälan till Idre lägret görs till respektive tränare på träningen på torsdag eller senare på torsdag ifall man inte kan närvara på träningen.

Skribent: Thomas Karlsson
Epost: Adressen Gömd


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Falköpings AIK SLK - Skidor
Box 655
52121 Falköping

Kontakt:
Tel: 070-286 01 29
E-post: This is a mailto link

Se all info