Hoppa till sidans innehåll

Ordföranden har ordet

19 NOV 2020 20:20
Säsongens andra nyhetsbrev
  • Skapad: 19 NOV 2020 20:20

Hej alla medlemmar!

 

Vi hade möte i styrelsen igår och vi vill gärna lämna en rapport till er.

 

Först något som många av er funderar på; hur blir det med våra läger?

Lägret i Lindvallen ställs tyvärr in. Det slutgiltiga beslutet togs igår av styrelsen i samråd med lägeransvariga. SSF meddelade igår att man avråder från att genomföra lägerverksamhet p.g.a. coronapandemin. Detta gäller till den 8 december, nytt besked väntas enligt SSF senast den 4 december. Så snart besked kommer fattar styrelsen, tillsammans med lägeransvariga, beslut om lägret i Tandådalen den 11-14 december. OBS! Om detta läger blir av kommer vi att skippa restaurangbesök och äta samtliga måltider i stugorna. Mejerivaror tillhandahålls som vanligt av Falköpings Mejeri.

Trots besvikelsen kan det kanske kännas som en liten ”tröst” att lägret i Lindvallen troligtvis ändå inte kunnat genomföras p.g.a. snöbrist.

 

För att fortsätta på tema corona så kommer vi förstås fortsatt att följa gällande råd och rekommendationer.

Vi resonerar kring hur pandemin påverkar vår verksamhet och hur vi ska kunna hantera situationen för att skydda oss själva och andra. Frågan ska in i planeringen i respektive arbetsgrupp och vi kommer fortlöpande att ha dialog med Falköping Alpin som har det övergripande ansvaret för anläggningen.

 

När det gäller träningen känns det bra att vi tidigt beslutade att all aktivitet ska bedrivas utomhus, även bland barn födda efter 2005. De äldre åkarna har fått individuella träningsprogram och övriga tränar i grupper.

För övrigt ska möten i föreningen t.v. hållas på distans. Styrelsemötet igår hölls via telefon och det funkade väldigt bra.

 

Nu nog om viruset! Här kommer lite positiva nyheter:

-Bemanningen i lift och café är i stort klar.

-Samverkan med SISU har rivstartat och vi har bland annat fått bidrag till att genomföra någon kul aktivitet med våra aktiva.

- Inställda läger kan kanske förläggas till våren då dagarna är längre och chansen till gott skidåkarväder är större.

-Intresserad av att köpa klubbkläder? Kontakta This is a mailto link

 

Det får vara bra så för den här gången. Vi återkommer kontinuerligt med mer information - här, på facebook och via e-post. Om ni har synpunkter, idéer eller funderingar så tveka inte att höra av er.

 

Var rädda om er själva och varandra!

 Länk till nyhetsbrevet

//Styrelsen FAIK Slalom

Skribent: Styrelsen
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Falköpings AIK SLK - Skidor
Box 655
52121 Falköping

Kontakt:
Tel: 0706949225
E-post: This is a mailto link

Se all info