Hoppa till sidans innehåll

Ordföranden har ordet

06 DEC 2020 20:49
Säsongens tredje nyhetsbrev
  • Uppdaterad: 06 DEC 2020 20:49

Hej alla medlemmar!

Här kommer lite rykande färsk information efter kvällens styrelsemöte.

Först info om lägret i Tandådalen. Vi har avvaktat Svenska Skidförbundets rekommendationer, kollat läget i Sälenfjällen och följt hur det ser ut på pandemifronten.

SSF har nu tagit ett beslut att lätta på avrådan från läger (lite överraskande!) MEN Skistar har beslutat att inte öppna sina anläggningar förrän den 14 december.

Det innebär att det inte blir något läger eller annan träning/verksamhet i FAIK Slaloms regi i fjällvärlden innan nyår. Väldigt tråkigt, vi är alla jättesugna på att åka skidor och ha det mysigt tillsammans. Det kan också kännas stressigt att inte komma på snö med tanke på kommande tävlingar. Vi ska ändå ha med oss att läget är lika trist för aktiva i många alpina klubbar som inte har tillgång till en öppen anläggning utan att behöva resa utanför kommun-/länsgräns.

Smittläget gällande covid-19 är fortsatt allvarligt, så även i Falköping. Ju fler vi är som tar ansvar för att minska smittspridningen och tar gällande råd och rekommendationer på allvar ju snabbare och friskare kommer vi ut ur eländet.

Vad gör vi i klubben nu då? Tränargruppen kommer i veckan att besluta kring fortsatt barmarksträning här hemma och planera för träning på snö och läger framgent.

I cafégruppen planerar man för att coronasäkra verksamheten så gott det går, likaså inom Falköping Alpin. Snösystemet är testat och fungerar som det ska.

Så alla skidvänner - nu ska vi hoppas att vädergudarna är med oss så att vi snart kan åka skidor här hemma. Då är vi mer sugna än någonsin och kommer att bli görbra skidåkare på rekordtid! Dåligt väder? Inga problem för vi har tränat ute i ur och skur - heja alla barn och ungdomar och tränare!

Nästa nyhetsbrev med mer information om bl.a träning och läger kommer innan jul.

Vi önskar er en fin fortsättning på 2:a advent!

 Länk till nyhets brevet

/Styrelsen FAIK Slalom

Skribent: Styrelsen
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Falköpings AIK SLK - Skidor
Box 655
52121 Falköping

Kontakt:
Tel: 0706949225
E-post: This is a mailto link

Se all info